Sivrice Geçici Barınma Merkezinde Vatandaş İle Buluşma Toplantısı Yapıldı

featured

Sivrice ilçesinde Geçici barınma merkezinde kalan vatandaşlar ile bir araya gelen Kaymakam Efecan Şahin, vatandaşların taleplerini dinledi.

Sivrice Kaymakamı Efecan ŞAHİN, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt BİLEN, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kadri KARAOĞLAN ve AFAD temsilcileri ile birlikte ilçemizde bulunan Geçici Barınma Merkezinde incelemelerde bulunarak burada yaşayan vatandaşların taleplerini ve beklentilerini dinledi. Vatandaşların yapılan çalışmalardan son derece memnun olduğunu belirten Sivrice Kaymakamı Efecan Şahin” Devletimiz burada bulunan vatandaşlarımızın problemlerine gerekli çözümleri getirmiş. Bizlerde burada kalan vatandaşlarımızın bizden talepleri ve beklentileri varmı bunu belirlemek üzere vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Bizden taleplerini belirledik ve bunların çözümü için önümüzdeki süreç içinde gerekli çalışmaları yapacağımızı belirttik. Herhangi büyük bir problem veya olumsuzluk söz konusu değil.” dedi

Geçici Barınma Merkezi sakinleri ile birebir görüşmeler yaparak bir araya gelen Kaymakam ŞAHİN, vatandaşlarımızın sorunlarını dinledikten sonra çocuklara yeni yıl hediyesi olarak çeşitli oyuncaklar  dağıttı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sivrice Geçici Barınma Merkezinde Vatandaş İle Buluşma Toplantısı Yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin