TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Elazığ’a Gelecek

featured

İrfan ARSLAN

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu 24 Eylül’de Elazığ’a gelecek. Elazığ’a gelecek olan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun yoğun bir programının olacağı öğrenildi.

ETSO Başkanı Asilhan Arslan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun 23 Eylül Cuma gecesi ilimize geleceğini belirterek ;” TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ilimizde bulunacağı süre içinde Valilik ve Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, yapımı tamamlanan Biyogaz Tesisinin açılışına katılacak. Daha sonra Akgün Otelinde Ticaret Borsası ile birlikte yaptığımız ortak çalışmaların lansmanı yapılacak. İlimizde yaptıkları çalışmalar ile Ekonomiye Değer Katan işadamlarımızın ödül töreni olacak. Daha sonra Ekonominin Master Planı konusunda yaptığımız çalışmaları paylaşacağız. Bu ilimiz adına çok büyük önem taşıyor. Burada ilimizin geleceği ile ilgili açıklamalarımız olacak” dedi.

Öte yandan ETSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşa konuyla ilgili açıklamasında “Açılış Töreni, Elerji A.Ş. Biyogaz Tesisi Açılış Töreni , Elazığ Besi TDİ OSB Saha Ziyareti ve Tanıtımı , Elazığ Coğrafi İşaretli Ürünler Sergisi Açılışı, Elazığ Ataoğuz Yemekleri Sergisi, elazigburada.com.tr e-ticaret portalı standının ziyareti, Elazığ TB-Fırat Üniversitesi TAHAM İşbirliği Protokolü töreni, Yeşil Mutabakat Bölgesel Eylem Planı (Tarım ve Hayvancılık) Töreni, Elazığ TSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi Açılışı, Elazigburada.com.tr e-ticaret portalı Açılışı, Türk Patent ve Marka Kurumu Bilgilendirme Merkezi Açılışı, DAİB Elazığ Şubesi Açılışı, Elazığ TSO Akademi Açılışının yapılacağını ifade etti.

Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Elazığ TSO ve Elazığ Ticaret Borsası işbirliğinde TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılacağı “Değer Katanlar Gecesi”nin ödül töreni ve gala yemeği ile son bulacağını belirtti. Yaşar, Elazığ ekonomisine değer katan Oda üyelerinden; Elazığ TB’de 30. Yılını Dolduran Üyeler, Elazığ TB Borsa Tescili Üstün Başarı Ödülü, Elazığ TSO En Fazla İhracat Yapan Üyeler, Elazığ TSO En Fazla İstihdam Sağlayan Üyeler, Elazığ TSO En Fazla Vergi Ödeyen Üyeler, Ekonomiye Değer Katanlar ve Elazığ TSO’da 50.Yılını Dolduran Üyelerin plaketle ödüllendirileceğini açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Elazığ’a Gelecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin