Tutaş: Yüreğimizi sahaya koyacağız

featured

3.Lig 1. Grupta ligdi kalma mücadelesi veren Elazığspor hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Batman Petrolspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Takımının ligde kalma mücadelesinde arzuladığı sonuçları aldığını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, “Sezon içinde yaşanılan olumsuzlukların sıkıntısını bugün maalesef yaşıyoruz. Biz puan olarak rakiplerimizin gerisinde bulunuyorduk. 7-8 puan farkını son haftalarda oynanan maçlarda alınan sonuçlara bağlı olarak bugün iki –  üç puana kadar düşürdük. Ligin tamamlanması için önümüzde beş hafta var.Bu 15 puan demek. Biz Elazığspor olarak bu puanların hepsine talibiz. Zor bir dönemi yaşıyoruz yaşamaya da devam edeceğiz. Bu takımın kadrosunda yer alan tüm oyuncularda bu takımın bu ligde kalması için mücadele ediyorlar. Hepsinin ortak hedefi,  bu takımın ligde kalmasını sağlamak.

Batman Petrolspor grubumuzun lideri hatta bana göre şampiyonluğunu garantilemiş takımı. Bizimle oynayacakları maçtan da puan veya puanlar alarak ayrılmak isteyecekler. Bizim bu maçta onlardan daha çok puana ihtiyacımız var.Bu maçı kazanmak için geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine yüreğimizi sahaya koyacak ve istediğimizi almanın mücadelesini vereceğiz. Zorlu bir mücadelenin bizi beklediğini biliyoruz ve buna gre hazırlıklarımızı yapıyoruz.” Dedi

Bordo Beyazlı temsilcimiz bugün yapacağı idmanla Batman Petrolspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tutaş: Yüreğimizi sahaya koyacağız

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin