Ülkü Ocaklarından Çocuklara Hikâye Kitabı Hediye Edildi

featured

Ülkü Ocakları Genel Merkezi Koordinesinde Elazığ’da Bir Camiide Kurs Gören Öğrencilere Geçmişlerini Öğrenmeleri Ve Bilinçli Olarak Yetişmeleri Amacıyla Hikâye Kitapları Dağıtıldı.

Elazığ Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım talimatıyla Türk büyükleri okuma serisi hikâye kitabı Elâzığ’da Süleymaniye camiindeki öğrencilere dağıtıldı.

Elazığ Ülkü Ocakları İl Başkanı Reha Talha Aygen, kuran kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere günün anısına hikâye kitabı hediye ettiklerini dile getirdi.

Başkan Reha Talha Aygen, “Tarih boyunca Müslüman Türk milleti, Allah’ın kelâmı olan yüce kitabımız Kur’an’a çok büyük önem vermişlerdir. Bugün de ülkemizde Kur’an öğretimi, Kur’an kurslarında, camilerde ve özellikle yaz kurslarında yapılmaktadır. Sevgili peygamberimiz, “Sizin en hayırlınız, Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir” buyurarak Kur’an öğrenmenin büyük faziletine işaret etmiştir. Bu küçücük yavrularımıza Kur’an öğreten Süleymaniye cami İmam Hatipi ve Türk- Diyanet vakıf sendikası başkanı sayın Ahmet Öksüztepe ve cami müezzinine teşekkür ediyor ve Allah razı olsun diyoruz. Yaz Kur’an kursunu başarıyla tamamlayıp Kur’an okumanın faziletine erişen küçük kardeşlerimize bugünün anısına, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın önderliğinde, ülkü ocakları genel merkezi tarafından çocuklar için hazırlanmış, Türk Büyükleri Okuma Serisi hikâye kitaplarımızı genel başkanınız adına hediye ediyoruz. Gelecek nesil. Türk büyüklerinin kahramanlığı ile kendilerinde cesaret ve kudret bulacaktır” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Süleymaniye cami İmam Hatibi Ahmet Öksüztepe kitap dağıtımı için İl Başkanı Reha Talha Aygen’e teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ülkü Ocaklarından Çocuklara Hikâye Kitabı Hediye Edildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin