Vizyon Butik Otel Açılışı Gerçekleşti

featured

Yaren KAYA

Elazığ’da konaklama sektörü üzerine hizmet verecek yeni bir butik otel açıldı. Vizyon Butik otel düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

NailBey mahallesinde hizmete giren Vizyon Butik Otel açılışına Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kurum ve STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İşletmeyi Elazığ’a kazandıran işletme sahibi Muhammet Kaya’ya teşekkürlerini belirten Semih ışıkver “ Kaya ailesi çok sevdiğimiz değer verdiğimiz bu şehre önemli katkılar sunan bu şehrin iştima hayatına, beşeri hayatına, ekonomik hayatına çok önemli katkıları olan bir aile ama Muhammet Kaya’nın özel bir yeri var bende biz kardeş gibi büyüdük dolayısıyla Muhammed’e şehre katkı sunmaya vesile olduğu bu otelin açılışında inşallah bundan sonraki süreçte yapacağı yatırımlar noktasında da bir basamak olmasını diliyorum kıymetli kardeşime de onun şahsında Kaya ailesine de ilimize ve şehrimize de hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Hizmete giren otelin Elazığ’a hayırlı olmasını temenni ettiğini belirten Şerafettin Yıldırım, “İnşallah rabbim güzel ve hayırlı işler yapılmayı nasip eder. Az da olsa Elazığ’da bir istihdam sağladılar. Aynı zamanda da istihdama ciddi bir katkıları oluyor. İnşallah buradan başlayarak çok daha büyük işletmeleri de hayata geçireceklerine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Butik otelin güvenilir bir otel olduğunu belirten Eski Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, “Kardeşim Muhammet Kaya’nın ellerine sağlık. Hizmete giren misafirhane en güzel şekilde kalabileceğiniz ve güvenebileceğiniz bir otel. İlimize hayırlı olsun.” Dedi.

Elazığ’ı turizm de tanıtmak için gayret ettiklerini belirten işletme sahibi Muhammet Kaya, “ Hizmet verecek olan Vizyon Butik Otelin açılışını gerçekleştirdik. Gelen bütün misafir ve dostlarımızdan Allah razı olsun. Açılışını yaptığımız bu otelin ilimize hayırlı olmasını bekliyoruz. Hep söylüyoruz Elazığ güzel bir il. Elazığ’ı turizm de tanıtmak için gayret ediyoruz. Bunun için konaklama öncelikli şart, güzel konaklanacak yerler olacak ki insanlar gelsin ve şehrimize hizmet gelsin. Bu konuda Elazığ’ın bir takım eksiklileri var inşallah onları da zamanla gidereceğiz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vizyon Butik Otel Açılışı Gerçekleşti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin