Ramazan Bayramının ikinci gününde Yeniden Refah Partisi’nde bayramlaşma töreni yapıldı. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine YRP Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, YRP MKYK Üyesi Mehmet Tan ve parti mensupları katılım gösterdi.

 

 

Bayramlaşma töreninde konuşan YRP Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, Ramazan Bayramı’nın Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni ederek, Yerel Seçimlerde güzel bir başarı göstermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Ateş, Gazze’de yaşanan zulümlerden dolayı buruk bir bayram yaşadıklarını söyleyerek dünya üzerindeki Müslümanlara yapılan zulmün son bulmasını istediklerini kaydetti.

 

 

YRP Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, Gazze’de yapılan zulmün en kısa sürede son bulması gerektiğini kaydetti.

Septioğlu, başarılı bir seçim dönemi gerçekleştirdiklerini söyleyerek, Yeniden Refah Partisi olarak diğer seçimlere çok daha güçlü bir şekilde gireceklerini ifade etti.

 

 

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Tan, Ramazan Bayramının hayırlar getirmesinin temenni ederek, seçim döneminde gayretle çalışan tüm parti mensuplarına teşekkür etti.