YRP Genel Başkan Yardımcısı Gül, İlçeleri Ziyaret Etti

featured

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, Elazığ’da ilçeleri ziyaret etti. Gül: “31 Mart’ta Ülkemizde En Yüksek Oyu Elazığ’ımızdan Alacağız”dedi.

Elazığ’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, Maden, Alacakaya, Palu ve Kovancılar ilçelerini ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül Elazığ ziyareti kapsamında ilk olarak Yeniden Refah Partisi Maden İlçe Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Orhan Yavuz’u makamında ziyaret ederek ilçe yönetimi ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Gül “İnşallah 31 Mart’ta ülkemizde en yüksek oyu Elazığ’ımızdan alacağız. Genel merkezimizin beklentisi bu yöndedir” dedi. Nureddin Gül, “Tabi seçime çok az bir süre kaldı. İnşallah Pazar günü yapılacak seçimde Türkiye’de Refah Partimizin en çok Belediye kazandığı ve en çok oy oranına sahip olduğu il Allah’ın izni ile Elazığ olacak. Ankara’dan Elazığ’a bakış açısı şuan böyle, Elazığ’dan beklenti şuan böyle. Tabi Elazığ’ın bütün Beldelerinde ve İlçelerinde şehir merkezinde özellikle büyük bir heyecan var. Bizler Türkiye’nin dört bir tarafını gezdiğimiz için mukayese etme şansımız var” dedi.

Yeniden Refah Partisi Maden Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Orhan Yavuz da “31 Mart’ta size müjdeli haberi vereceğiz. Ve Maden’imiz için daha fazla çalışmaya başlayacağız” dedi.

Başkan Adayı Yavuz, “31 Mart günü inşallah size müjdeli haber vereceğiz. Ama bizim sizden beklentilerimiz ve taleplerimiz çok olacak. Biz sizi sık sık rahatsız edeceğiz çünkü Maden’in hizmete ihtiyacı var. Gerçekten birikmiş sorunları var ve bu konuda sizlerin öncülüğünde Bakanlık Bakanlık, Genel Müdürlük Genel Müdürlük koşmak ve çalışmak durumundayız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül ziyaretlerinin ikinci durağında Alacakaya oldu. Seçim Koordinasyon Merkezi’nde partilileri ile bir araya gelen Gül,  “Şimdi bize diyorlar ki siz oylarımızı bölüyorsunuz. Hayır, siz Belediyeleri iyi yönetemediğiniz için oy kaybediyorsunuz” ifadelerine yer verdi.

Nureddin Gül, “ Şimdi abdest alacak suyu bulamazsınız teyemmüm yaparsınız. Teyemmüm abdesti ile gezersiniz suyu gördüğünüz zaman teyemmüm bozulur. Şimdi biz ne diyoruz su göründü teyemmüm bozuldu. Şimdi bize yok oylarımızı bölüyorlar yok CHP’ye yarıyor. Ya kardeşim siz Belediyeleri yönetemediğiniz için oy kaybediyorsunuz. 2019’da Ankara’yı güzel yönetseydiniz Belediye’yi kaybetmezdiniz. 2019’da biz yoktuk biz size kaybettirmedik. Siz kendi beceriksizliğinizle kaybettiniz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül daha sonra Palu ilçesine geçerek, partisinin ilçe Seçim Koordinasyon Merkezinde, Yeniden Refah Partisi Palu Belediye Başkan Adayı Muhammet Septioğlu ve partililerle bir araya geldi.

Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül, ziyaretlerinin son durağı Kovancılar’da ise Belediye Başkan Adayı Bekir Yanılmaz tarafından düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YRP Genel Başkan Yardımcısı Gül, İlçeleri Ziyaret Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin