Yurtbaşı Belediyesi’nden İşçi Maaşlarına Zam

featured

 

Yurtbaşı Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi arasında işçilerin günlük maaşlarının 216 liradan 300 liraya çıkarılmasını içeren 1 senelik sözleşme imzalandı.

Yurtbaşı Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında işçilerin yüzünü güldüren iş sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Yasin Yılmaz ve Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi Başkanı Mustafa Bahçeci, arasında imzalanan protokol ile birlikte daimi işçi statüsündeki personelin günlük yevmiyesi 216 liradan 300 liraya yükseltildi. Ayrıca işçilerin sosyal haklarında da yüzde 100 ile yüzde 250 arasında düzenleme yapıldı.

Personelin durumunu çok iyi anladığını ifade eden Belediye Başkan Yasin Yılmaz: “işçinin derdinden iyi anlıyorum. İşçi ne kadar mutlu olursa işçiden o kadar verim alabiliriz. İnşallah bütün işçilerimiz memnun olmuştur. 100% zam verdik. Ben inanınki çok memnunum elimizden geleni yapıyoruz bundan sonrada yapacağız. Bazı konularda halka hizmet etmekte gerekiyor hizmetimizi de yapıyoruz. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada işçinin yanında olacağım.” Dedi.

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci, emeğin pazarlığının olmayacağının altını çizdi.

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci, “Emeğin pazarlığının olmayacağını söylüyoruz söylemeye de devam edeceğiz. Yurtbaşı’nı güzelleştirme adına hepsinin emekleri var hepsine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yurtbaşı Belediyesi’nden İşçi Maaşlarına Zam

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin