12.Tarım, Orman Ve İnsan Fotoğraf Sergisi Düzenlendi

featured

Bu yıl 12.si düzenlenen “Tarım Orman Ve İnsan” fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen eserler fotoğraf severlerle buluştu

Tarım ve Orman Bakanlığı, Eğitim ve Yayın Dairesi Tarafından bir bankanın destekleri ile 12.si düzenlenen “Tarım Orman ve İnsan” fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen eserler bir alışveriş merkezinde fotoğraf severlerle buluştu. Bu yılın teması “Çiftçi Varsa Hayat Var” oldu.

Sergiye Vali Yardımcısı Recep Gündüz, TEİAŞ Bölge Müdürü Ahmet Sanaç, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen, Kızılay Şube Başkanı Rahman Kızılkaya ve Şube müdürleri katıldı.

6 farklı kategoride gerçekleştirilen yarışmaya, toplam 606 katılımcı 3 bin 997 eserle katıldı.  Seçici kurul tarafından 19 eserin ödül alması uygun görüldü. 83 eser de sergileme ve albüm çalışması için uygun bulundu.   Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması ile toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amaçlandı.

İl Tarım Orman Müdürü Ali Kılıç, yetiştirilen ürünleri tüketirken büyük zahmetlerle yetiştirildiğinin unutulmamasını istedi.

Sergi üç gün boyunca ziyarete açık olacak. Ardından sergilenmek üzere Diyarbakır’a gönderilecek.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
12.Tarım, Orman Ve İnsan Fotoğraf Sergisi Düzenlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin