Aday Özgül: Partimize teveccüh çok yüksek

featured

İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, Elazığlı vatandaşların partilerine ve şahsına teveccühlerinin çok yüksek olduğunu ifade etti.

İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, teşkilat üyeleri ve İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül’ün bu defaki durağı Elazığ Ahde Vefa Derneği oldu.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar seçim sürecinde her kesime ulaştıklarını ifade etti. Dernek Başkanı Burhanettin Özdoğan ve dernek üyelerini tarafından karşılanan aday Özgül, daha sonra Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Özer Tapan ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Özgül, “Seçim çalışmalarımıza aralıksız şekilde devam ediyoruz. Elazığ Ahde Vefa Derneği ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Elazığ Şubesini ziyaret ettik. Burhanettin Özdoğan, Özer Tapan başkanlarıma ve dernek üyelerimize bizleri en iyi şekilde ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum. Biz, her kesimin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Projelerimizi ona göre hazırladık. Allah’ın izniyle göreve gelirsek ilimiz için gece gündüz çalışacağız. Elazığlı vatandaşlarımızın partimize ve şahsıma teveccühleri çok yüksek. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta seçim yarışını biz kazanacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aday Özgül: Partimize teveccüh çok yüksek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin