Büyük Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici bir dizi gezi ve temasta bulunmak üzere Elazığ’a geldi. Ziyaretlerinde Kovancılar ilçesi ve Yazıkonak Beldesi’ne giden Destici partililer ile buluştu seçimlerde destek istedi.

Bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Elazığ ilçe ve beldelerinde partililer ile bir araya geldi.

 

 

Genel Başkan Mustafa Destici Elazığ ziyaretine Kovancılar İlçesi ve Yazıkonak Beldesi ziyareti ile başlarken kendisine oluşturulan konvoy da eşlik etti.

 

 

BBP Genel Başkan Mustafa Destici’nin ilçe ve belde Ziyaretlerinde İl Başkanı Ömer Ertan il ve belde belediye başkan adayları ve partililerde yer aldı.

 

 

Büyük Birlik Partisi Kovancılar Belediye Başkan Adayı Vahap Gök, şimdiye kadar edindiği tecrübe ve birikim ile ortak akılla artık ilçeye hizmet etmek istediğini vurguladı. Gök, “Bu desteğiniz bu coşkunuz bugün gösterdi ki biz bu seçimi kazanmışız. Gençlerimle bağımı kurdum gençleri arkama aldım, Kovancılar İş Adamları Derneği’ni kurdum iş adamlarıyla bağlarımızı güçlendirdik, ilçe başkanlığı yaptık bürokrasiyi öğrendik, Ankara’yı öğrendik. Şimdi de diyoruz ki artık bu ilçeye hizmet etme zamanı geldi artık bu ilçeye köle olma zamanı geldi. Gece gündüz hep beraber birlikte hareket ederek ortak akılla ilçeyi yönetmeye geldim” dedi.

 

 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, birlik vurgusu yaptı. Destici, “Allah Bizi ve kardeşliğimizi daim eylesin, birliğimizi ve dirliğimizi bozmaya çalışanlara da fırsat vermesin inşallah” dedi.

 

 

Genel Başkan Mustafa Destici’nin Kovancılar ve Yazıkonak’ın ardından son durağı Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı oldu.

 

 

Destici burada ziyaretlerine ilişkin gözlemlerini paylaştı. İlçelerde verilen sözlerin 31 Mart’tan sonra tutulmaya başlanacağını söylerken Yazıkonak’ın ilçe olması için çalışma yürüteceklerinin sözünü verdi. Destici, “Çok yüksek düzeyli bir katılımla Kovancılar mitingimizi gerçekleştirdik. Orada Vahap Gök, Belediye Başkan adayımız çok mesafe almış Kovancılarlı hemşehrilerimiz de kendilerini çok seviyorlar, çok destekliyorlar. İnşallah Kovancılar’ı kazanacağız 31 Martta, tekrar geleceğiz ve Kovancılar’a verdiğimiz sözleri de bir bir yerine getirip oradaki eksikleri tamamlayacağız ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Tabi Yazıkonak büyük bir belde, aslında Elazığ’ın ve Türkiye’deki belki yüzlerce ilçeden daha büyük bir yerleşim yeri. Ben şahsen iller idaresinde yapılacak yeni bir yasa değişikliğinde Yazıkonak’ın da ilçe olması önerisini getireceğimi de buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

 

 

Seçimlerde aday çıkardıkları yerlerde iddialı olduklarını söyleyen Destici kendilerinin iddialı oldukları yerlerden aday çıkardıklarını, Cumhur ittifakı içindeki Yeniden Refah Partisi’nin de bu yönde karar alması gerektiğini söyledi. Destici, “Cumhur İttifakı büyükşehirlerimizin belediye başkanlıklarının tamamında ittifak halindedir. Bizde Büyük Birlik Partisi olarak Cumhur İttifakı adaylarımızın yanındayız. Büyük Birlik Partisi olarak inşallah 400’e yakın yerde belediye başkan adayımız var ve bu belediye başkan adaylarımızın neredeyse tamamına yakını iddialı adaylar. Biz kazanmak için aday koyduk kaybetmek için aday koymadık. Biz şimdi buradan başta Yeniden Refah Partisi olmak üzere daha önce geçtiğimiz seçimlerde ittifakımızda bulunup da bugün kendi adaylarıyla seçime giren partilere de sesleniyoruz buralarda kazanma ihtimaliniz yoksa adaylarınızı çekin ve Cumhur İttifakı’nın adaylarını destekleyin doğrusu budur. Diyelim ki Urfa’da Yeniden refah Partisi’nin alacağı oyla eğer Cumhur İttifakı kaybeder ve terör örgütünün partisi kazanırsa o zaman bu vebalin altından kalkmak kendileri açısından güç olur diye düşünüyorum” dedi.