ORMANOĞLU: ÖĞRENCİLERİMİZE BURS DESTEĞİ VERECEĞİZ

featured

Yeniden Refah Partisi Akçakiraz Belediye Başkan Adayı İbrahim Ormanoğlu, Adaylığı açıklandığı ilk günden itibaren Akçakiraz’ın sokaklarını karış karış gezmeye devam ediyor. Akşamları’da mutlaka gençlere vakit ayıran Ormanoğlu “genç dostu bir belde” olacaklarının sözünü verdi.

Yeniden Refah Partisi’nin hem Akçakiraz’da hem de Elazığ’da büyük heyecan yaratan adayı İbrahim Ormanoğlu, 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren hiçbir Akçakirazlı öğrencinin eğitim ve öğretim kaygısı yaşamayacağını açıkladı.

“ÖĞRENCİLER GELECEĞİMİZ, İSTİKBALİMİZ, YARINLARIMIZ”

Eğitimci kimliği ile ön plana çıkan ve Akçakirazlı vatandaşların kalbinde taht kuran Yeniden Refah Partisi Akçakiraz Belediye Başkan Adayı İbrahim Ormanoğlu, eğitime desteğin önemini vurgulayarak şunları söyledi; “Biliyorsunuz ki uzun yıllar boyunca öğretmenlik yaptım ve yüzlerce öğrenci yetiştirdim. Bir ülkenin, bir şehrin hatta bir beldenin kalkınması için gençlerimizle beraber olmak gerekmektedir. Ben bu zamana kadar gençlerin hep yanında oldum ve olmaya söz veriyorum. Akçakiraz’da seçimi kazandıktan sonra yapacağımız ilk çalışmalardan birisi gençlerimize düzenli burs vermek olacak. Vereceğimiz bu burslar ile hem gençlerimizin daha rahat bir şekilde eğitim görmesini sağlayacağız hem de gençlerimizin gelecek hâyallerine bir nebze katkı sunacağız.” Diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ORMANOĞLU: ÖĞRENCİLERİMİZE BURS DESTEĞİ VERECEĞİZ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin