Ali Tekataş’a Vatandaştan Yoğun İlgi

featured

AK Parti Elazığ belediye başkan aday adayı Ali Tekataş vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanmaya devam ediyor. Seçim ziyaretleri kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam eden Ali Tekataş, vatandaşın kendisine göstermiş olduğu ilgiden memnun.

Saray Camisi altında ki esnafları ziyaret eden Tekataş “Burası Elazığ’ın Tahtakale’si Esnaflarımızın Elazığ’ın problemlerine vakıf olması bizleri ziyadesi ile memnun etti. Doğru yapılan işlerin takdir görmesi bilinçli vatandaşların var olmasıyla doğru zemine oturur. Bizler 20 yıllık belediyecilik tecrübemiz ile şehrimizin tüm problemlerini çözebilecek müktesebata sahibiz.” Dedi.

ALİ TEKATAŞ PALU ELAZIĞ’IN EN KADİM BÖLGELERİNDEN BİRİ

AK Parti Elazığ belediye başkan aday adayı Ali Tekataş PALU DER’ i ziyaret etti. PALU DER başkanı Fadıl Ülgen ve yönetimi ile bir araya gelen Tekataş “ Palu Elazığ’ın en kadim bölgelerinden biri. Palu halkı Elazığ’mızın hem siyaseten hem de ticaretten ileri gitmesinde en önemli etkenlerden. Bende bir Palu’lu olarak Elazığ’ı hak ettiği noktaya getirmek için 20 yıllık tecrübemi, bilgi ve birikimimi sonuna kadar şehrimiz için kullanacağım. Biz iddialıyız Elazığ’ı Türkiye’de yaşanılabilir en güzel şehir yapacağız. Şehrimizdeki yaşama sebeplerini arttıracağız. Çünkü; Elazığ insanımız bunu fazlasıyla hak ediyor. Bu konu da sizlerin desteği ve duasına ihtiyacımız var” dedi.

ALİ TEKATAŞ ELAZIĞ’IN GELECEĞİ SİZ GENÇLERİN ELLERİNDE

Seçim ziyaretleri kapsamınsa GENÇ BİRLİK VAKFI’nı ziyaret eden Ali Tekataş, GENÇ BİRLİK VAKFI başkanı Taha Ateş ve genç üyeler ile yöneticilik ve belediyecilik üzerine söyleşi yaptı.

Tekataş “Şehrin vizyonunu ve geleceğini bilgili ve donanımlı, zamana ayak uydurabilen, global dünyayı takip edebilen sizin gibi gençler belirleyecektir. Bunun için çok çalışmalı, güncel bilgilere ulaşmak için ciddi mücadele etmeli  ve Elazığ’ın geleceğini bunlara göre şekillendirmelisiniz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ali Tekataş’a Vatandaştan Yoğun İlgi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin