Başkan Adayı Aygen’in Şehrin Yarınlarına Sahip Çıktığı Her Kesim Tarafından Hissediliyor

featured

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ belediye başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen’in enerjisi ve azmiyle adeta yeniden şekilleniyor. Seçimlere günler kala, Aygen’in tempolu ve içten seçim kampanyası, hem esnafın hem de vatandaşların dikkatini çekiyor.

Aygen, sabahın erken saatlerinde başlayan gününde öncelikle şehrin kalbi sayılan pazar yerlerini ziyaret etti. Burada, tezgahların başında uzun saatler çalışan esnaf  ile buluştu. Onların sorunlarına kulak verip, dertleriyle dertlendi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Aygen, herkese ulaşmaya çalışarak, bulunduğu her ortamda şehrin geleceğe dair umutlarını yeşertti.

Kampanya süresince sadece sokaklarda değil, önemli kurumsal ziyaretlerle de seçim stratejisini güçlendiren Aygen’in duraklarından biri de Aksa Doğalgaz oldu. Burada, Müdür Onur Dindar ile bir araya gelerek, kentin doğalgaz ihtiyaçları ve altyapı sorunları üzerine görüş alışverişinde bulundu. Aygen, şehrin enerji verimliliği ve sürdürülebilirliği konularında da fikirlerini paylaştı.

Enerji altyapısının iyileştirilmesine yönelik ziyaretlerine Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. ile devam eden Aygen, burada Elazığ İl Müdürü Serhat Gülü ve şirket müdürleriyle bir araya gelerek, elektrik dağıtımının daha etkin nasıl yapılabileceği üzerine yoğun bir görüşme gerçekleştirdi.

Aygen  daha sonra TEİAŞ Bölge Müdürleri Ahmet Saraç ve Kamuran Işık’ı ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını sadece kurumsal düzeyde değil, halkın içinde, ev, sokak sokak sürdüren Aygen, Güneykent Mahallesi’nde ev ziyaretlerine çıktı. Ailelerin evlerine misafir olan, onların gündelik hayatlarını dinleyen Aygen, projelerini paylaşarak talep ve istekleri dinledi.

Günü, halkın sosyal yaşam alanlarından cafeler ve kıraathanelerde noktalayan Aygen, burada da Elazığ’ın geleceği için hazırladığı projeleri anlattı, vatandaşlardan gelen soruları içtenlikle yanıtladı. Projesini her fırsatta paylaşan ve destek toplayan Aygen, Elazığ’da umutla karşılanan bir dönüşümün simgesi haline geldi.

Yoğun geçen kampanya günlerinde, Doç. Dr. Murat Aygen’in Elazığ için çalıştığı, şehrin yarınlarına sahip çıktığı her kesim tarafından hissediliyor. MHP’nin adayı olarak seçim yarışına devam eden Aygen, seçmenin güvenini kazanmak ve Elazığ’a hizmet etmek adına durmaksızın çalışmalarını sürdürüyor.

   

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Adayı Aygen’in Şehrin Yarınlarına Sahip Çıktığı Her Kesim Tarafından Hissediliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin