Kovancılar Belediye Başkanı Vahap Gök, temaslarını sürdürüyor.

Bu çerçevede Başkan Gök, zabıta, temizlik ve fen işlerine bağlı ekipler ile çarşı merkezinde sahaya inerek incelemelerde bulundu.

 

 

Belediye Başkanı Vahap Gök, Elazığ Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek sohbet etti, talep önerilerini dinledi.

 

 

Temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Gök; “Kaldırım düzeni başta olmak üzere, kaldırımlarda ve orta refüjde bulunan alanların yeşillendirilmesi, ağaçlandırılması ve temizliği konusunda ekiplerimiz ile sahada kontrollerimizi gerçekleştirdik. Ekiplerimizce gerçekleştirilen programlı çalışmalar kapsamında şehir merkezimizde gerçekleştirilen ağaç budama bakım ve temizlik çalışmaları çerçevesinde refüjlerimizde bitki biçimi, yabani ot temizliği ve bitki bakım çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Elazığ Caddesi üzerinde bulunan Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik, sohbet ettik, talep ve önerilerini dinledik. Bizleri samimi muhabbetleri ile karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ediyor, esnaflarımıza hayırlı bol kazançlar diliyorum. Daha estetik bir Kovancılar için çalışıyoruz” dedi.