Çubukbey Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

featured

Çubukbey Anadolu Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan bilim fuarı açılışı gerçekleştirildi

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında Elazığ Çubukbey Anadolu Lisesi’nde öğrenciler tarafından hazırlanan projeler ile bilim fuarı açıldı.

Bilim fuarı açılışına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Gündüz, Eğitim Bir Sen Elazığ il Başkanı İbrahim Bahşi ve davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasının gerçekleştiren Çubukbey Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Hayriye Mehtap Ersoy, öğrencilerin merak ve araştırma yeteneklerini geliştirmek adına bu fuarı düzenlediklerini ifade etti.

Kürsü konuşmalarının ardından Öğrenciler tarafından hazırlanan bilim projeleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Gündüz eşliğinde açıldı. Açılış sonrası yapılan projeler öğrenciler tarafından protokole tanıtıldı.

Proje Koordinatörü ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Veysel Emir, bilim fuarı için dönem başından bu yana öğrenciler ile gayretle çalıştıklarını söyleyerek öğrencilerin projelerine ilişkin bilgiler verdi.

Programda ayrıca Elazığ Belediyesi Musiki Korosu proje kapsamında öğrencilerin hazırlamış oldukları Harput Musikisinin kaybolmaması ve gençlere dinletilmesi projesi kapsamında Harput musikisi seslendirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çubukbey Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin