Demir ve Fakıbaba Elazığ Geliyor

featured

İyi Parti Genel Başkan Yardımcı Ali Demir ve eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba Elazığ’a geliyor.

14 Mart Perşembe Günü Elazığ’a gelecek İyi Parti Genel Başkan Yardımcı Ali Demir ve Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Ankara Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, Perşembe günü partimizin iki önemli ismi Elazığ’da ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız diyerek “ Perşembe günü Genel Başkan Yardımcımız Ali Demir ve eski Bakanımız ve Ankara Milletvekilimiz Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba Elazığ’da olacaklar. Kendilerini en iyi şekilde ağırlayacağız. Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz; partililerimizle, vatandaşlarımız ve esnaflarımızla bir araya gelecek. Adaylığımız açıklandıktan sonra seçim çalışmalarımıza aralıksız şekilde devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın şahsıma ve partimize ilgi alakasından dolayı çok memnunum.31 Mart gününe kadarda çalışmalarımız artarak devam edecek. Partimizin önemli isimlerinin de bizlere destek için Perşembe günü ilimize gelmesi güç ve kuvvet verecektir. İnşallah 31 Mart’ta Elazığ ve Türkiye için en iyisi olacak” dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Demir ve Fakıbaba Elazığ Geliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin