Elazığ İl Başkanlarından Azerbaycan’a Destek Mesajları

featured

Ermenistan – Azerbaycan sınırında Ermenistan Silahlı Kuvvetleri’nin provokasyonu sonucu çıkan çatışmada 50 Azerbaycan askerimizin şehit haberinden sonra bölgede yaşanan gelişmeler ile ilgili olarak Siyasi partilerin Elazığ İl Başkanları sosyal medya hesaplarından Azerbaycan’a destek mesajları yayınladı.

YILDIRIM: TÜRKİYE HER ZAMAN AZERBAYCAN’IN YANINDADIR

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında meydana gelen çatışmalarda şehit olan Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye her zaman Azerbaycan’ın yanındadır.” dedi.

IŞIKVER: KARDEŞ CAN AZERBAYCAN HALKINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında yaşanan çatışmalarda şehadete kavuşan kahraman Azerbaycan askerlerine Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, Kardeş Can Azerbaycan halkına başsağlığı diliyoruz. Bölgede ki huzurun tesisi noktasında Azerbaycan’ın atağı adımlarda yanlarında olacağımızın bilinmesini istiyorum.” diye ifade etti.

GÜRGÖZELER: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

İyi Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler, “Ermenistan’ın Azerbaycan sınırında hain saldırı sonucu şehit düşen 50 Azerbaycan askerimize Allah’tan rahmet kardeş Azerbaycan halkına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Başımız sağ olsun. Azerbaycan’ın bu konuda gerekli cevabı vereceğine inanıyor ve kardeş Azerbaycan halkımızın yanında olduğumuzu belirtiyoruz.” dedi.

DURAN: AZERBAYCANIN YANINDAYIZ

CHP İl Başkanı Çağlar Coşkun Duran da yaptığı açıklamada, “Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında yaşanan çatışmalarda şehit düşen Azerbaycan askerlerine Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, Kardeş Can Azerbaycan halkına başsağlığı diliyoruz. Bölgede huzurun bozulmaması adına gerekli adımların atılmasını istiyoruz. Türkiye olarak her zaman Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız.” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elazığ İl Başkanlarından Azerbaycan’a Destek Mesajları

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin