Elazığspor’da Erzurum kampı bitiyor

featured

İrfan ARSLAN

Yeni sezon hazırlıklarının 3. Etap hazırlık kampı çalışmalarını Erzurum’da sürdüren Elazığspor’un bu kamp çalışmaları bugün tamamlanacak.

Elazığspor Teknik Sorumlusu Kenan Kamaç, 18 Ağustos tarihinden itibaren burada başlattıkları çalışmaların son derece verimli geçtiğini belirterek” Bizim burada kamp yapmamızda  asıl hedefimiz burada kamp yapan takımlar ile bol miktarda hazırlık maçı oynamaktı. Ancak bizim kampa geldiğimiz tarihten itibaren burada ki takımların önemli bir bölümü kampını tamamladıkları için buradan ayrıldılar. Burada 24 Erzincanspor ve Erzurumspor’un U 19 takımı ile hazırlık maçı oynayabildik. Transfer tahtamız kapalı olduğu için kadromuzda geçen yıl yer alan oyuncularımdan bir bölümü ile alt yapıdan A takımı kadrosuna aldığımız oyuncular yer aldı. Güzel bir çalışma süresi geçirdik. Hazırlık maçlarında oyuncularımızın durumunu görme imkânı bulduk. Sonuçta verimli bir kamp dönemini bugün sabah yapacağımız idmanla tamamlayacak ve öğlen Elazığ’a dönmek üzere kamptan ayrılacağız.” Dedi

Elazığspor’da  Erzurum kampının ardından Teknik Heyetin futbolculara iki gün izin vermesi akabinde 30 Ağustos Pazartesi günü toplanıp ligin ilk haftasında oynanacak olan Bergama Belediyespor maçının hazırlıklarına başlanacağı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elazığspor’da Erzurum kampı bitiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin