Eren: 49 Branşta Hizmet Veriyoruz

featured

İrfan ARSLAN

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 49 branşta hizmet veriyor.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ilimizde son yıllarda  yapılan çalışmalar sonucunda  ffaliyet alanlarının genişlediğini ve 49 branşta  ilimiz gençliğine hizmet verdiklerini belirtti.

Gençlik ve Spor  il Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Gençlik ve Spor ailesi olarak tüm ekibimizle tüm personelimizle Spor Hizmetleri olarak gençlerimize çocuklarımıza ve değerli Elazığ halkına hizmet etmeye çalışıyoruz. Başta Bakanlığımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza,  Valimize, Milletvekillerimize,  Belediye Başkanımıza, İl Başkanlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Spor Taban Birliklerimize, kıymetli paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Spor fiziksel, ruhsal ve toplumsal gelişimde de önemli bir olgunluktur. Ferde sabırlı ve enerjik olmayı, sosyal grup ve toplum ile bütünleşmeyi sağlarken, fert ile toplum arası ilişkileri daha ahlaki kılmaktadır. Spor sayesinde insanlar aynı amaçlara yönelmeye, birlikte hareket etme duygusunu yaşamaya başlarlar. Bu doğrultuda GSİM birçok dalda sporcu gençler yetiştirmeye gayret gösteriyor.

Elazığ GSİM; Elazığ Atatürk Stadyumu Antrenman Salonları, Yakup Kılıç Spor Salonu, Çok Amaçlı Spor Salonu, Ahmet Aytar Spor Salonu, 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzu olmak üzere Elazığ’da Gençlik ve Spor’a bağlı tüm tesisler ile sporseverlere ev sahipliği yapıyor.

Bu alanda ki hizmetlerimiz ve çalışmalarımız hız kesmeden ivme kazanarak devam edecektir.” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eren: 49 Branşta Hizmet Veriyoruz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin