Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Tadım Köyü’ndeki ilkokulda öğrenim gören öğrencilerin daha iyi bir ortamda eğitim almaları için okulda tadilat çalışmaları başlatmıştı. Boya ve onarım işlemlerini tamlayan Fırat Üniversitesi öğrencileri okulu yeni haliyle öğrencilere teslim etti. Fırat Üniversitesi Kadın Kolları da İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle birlikte onarım çalışmaları tamamlanan köy okulunu ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi.

 

 

İlkokul öğrencilerine çeşitli hediyeler de götüren Fırat Üniversitesi Kadın Kolları üyeleri öğrencilerle sohbet edip, başarılar diledi.

 

 

Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Başkanı Hülya Göktaş yaptığı açıklamada “Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri okulumuzun tadilat ve onarımlarını yaptılar. Biz de bugün öğrencilerimize kırtasiye malzemesi yardımında bulunduk. Onları mutlu etmek istedik. İnşallah mutlu olmuşlardır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Köy okulu öğrencileri de Fırat Üniversitesi ailesine teşekkür etti.