Hazırlıklar Belediye Kütahyaspor İçin

featured

3. Lig 1. Grupta mücadele veren Entegre Solar Elazığspor’da hafta sonunda oynanacak olan Belediye Kütahyaspor maçının hazırlıkları başladı. Geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda oynadıkları Yeni Mersin İdman Yurdu maçından puansız ayrılan Bordo Beyazlı temsilcimizde tüm hazırlıkların 3 puan için olacağı belirtildi.

Entegre Solar Elazığspor Teknik Direktörü Alattin Tutaş Yeni Mersin İdman Yurdu maçından mutlaka puan veya puanlar almayı amaçladıklarını belirterek, “Bu düşünce içinde oynadığımız karşılaşmanın başında öne geçtik. Farkı artırabileceğimiz pozisyonları da bulduk ancak ikinci golü bulamadık. Rakibimiz birde penaltı kaçırdığı maçta bir anlık konsantrasyon kaybı yaşadığımız bölümde iki gol bularak maçı kazandı. Elbette ki üzgünüz. Bu mağlubiyetten çıkaracağımız dersler var. Bunların önlemini alacağız. Biz daha öncede belirttik. Ligin kalan haftalarını maç maç düşünecek ona göre değerlendireceğiz.” dedi.

Hafta sonunda sahalarında oynayacakları Belediye Kütahyaspor maçı hazırlıklarına başladıklarını belirten Tutaş, “Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanmak ve geçen haftanın mağlubiyetini telafi etmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hafta sonuna kadar yapacağımız çalışmalar ile bu maça hazır olacağız.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hazırlıklar Belediye Kütahyaspor İçin

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin