Kardal: Her Maçımız Final

featured

İrfan ARSLAN

3. Lig 4. Grupta ligde kalma mücadelesi veren 23 Elazığ Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Hasan Uğur Kardal, ligde kalan her maçlarının final maçı olduğunu ve bu maçlardan toplayacakları puanlar ile hedeflerine ulaşacaklarını belirtti.

Ligde geçen hafta deplasmanda oynadıkları Armoni Alanya Kestelspor maçında iyi mücadele ettiklerini, 1-0 mağlup durumda iken çok net bir gol pozisyonundan faydalanamadıklarını belirten 23 Elazığ FK. Teknik Sorumlusu Hasan Uğur Kardal; “Müsabakada çok ilginç bir golle mağlup duruma düştük. Sakatlık pozisyonunun ardından topun bize verilmesini beklerken rakip takım gol attı. Akabinde biz rakip cezaalanında top penaltı noktasından kaleye daha yakın iken girdiğimiz pozisyonda golü atamadık. Bu pozisyonu gol olarak sonuçlandırsaydık skor eşitlenecekti. Atamadık ve maçın ilerleyen dakikalarında risk aldığımız bölümlerde skor rakip lehine gelişti.

Biz ligde kalmak için mücadele veriyoruz. Bu hafta sahamızda Ordu 1967 AŞ. İle karşılaşacağız. Seçimler nedeniyle bu karşılaşma önümüzdeki hafta içinde oynanacak. Ardından Siirt deplasmanına çıkacak sonra sahamızda Sultanbeyli ile oynayacağız. Bu maçları kazanmak için mücadele edeceğiz. Son beş haftadayız. Her puanın çok büyük önemi var. Bizim gibi düşmeme hedefi için mücadele veren takımların kendi arasında oynayacağı maçlar var. Bu maçlarda alınacak skorlar büyük önem taşıyor. Ligde kalan 5 maçta 15 puanın hepsine talibiz. Ancak ligde kalabilmemiz için 30-31 puan yetecektir düşüncesindeyim.” dedi

Kardal, Alanya Kestelspor maçının ardından izin verdikleri futbolcuların toplandıklarını ve Ordu 1967 AŞ. Karşılaşması için çalışmalarına başladıklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kardal: Her Maçımız Final

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin