Kayabaş, Yeniden Tüm Emekliler Derneği Elazığ Şubesi Başkanlığı’na Seçildi

featured

Tüm Emekliler Derneği Elazığ Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurulda Mehmet Kayabaş yeniden başkan seçildi.

Tüm Emekliler Derneği Elazığ Şubesinin 8. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen genel kurulda Mehmet Kayabaş, yeniden başkanlığa seçildi. Delege seçimlerinin ardından gerçekleşen genel kurul, divan kurulunun seçilmesiyle başladı.

Tüm Emekliler Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, Emeklilerin yaşadıkları sorunlardan bahsederek: Emeklilik yaşa değil, bir fiil hizmete değerlendirilsin. SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine de gösterge ve katsayı sistemi derecesi getirilsin. Daha önce emeklilerimizde SSK’da da gösterge veya katsayı sistemi vardı. Biz hangi dereceden, nereden emekli olduğumuzu biliyorduk. Emeklilere uygulana sağlıktaki katkı paylarının kaldırılması, özel hastanelerin yüzde 200’lük farkının makul bir seviyeye çekilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’da seçimin hayırlı olmasını dileyerek: “Baktığınız zaman gerçekten ağır koşullar altında emeklilerimizin yaşam mücadelesi zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 28 Mayıs’ta da bir seçim var. Doğal olarak her partinin ittifakı, cumhurbaşkanı adayının kendine göre iddiaları var, vaatleri var. İnşallah biz iktidar olursak emeklilerimizin sosyal haklarının ve maaşlarının düzenlenmesiyle ilgili önemli işler yapacağız, önemli katkılar sunacağız” dedi.

Derneğin amacından bahseden Tüm Emekliler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Kayabaş: “emekli kardeşlerimizin herhangi bir resmi kurum kuruluşlarda veya başka bir ilde işi, problemi varsa bize geldikleri zaman elimizden geldiği kadar onlara yardımcı olacağız. Derneğimiz aktif durumda devam etmektedir. 3 yıl önce Ankara genel merkez genel başkan yardımcılığına seçildim. Bu yıl girmedim, buradayım. Deprem, virüs derken ilimizde büyük sıkıntılar oldu. Şu anda da ilimizdeyiz. Tüm kamuoyunun, emeklilerimizin yanındayım, yanınızdayız. Kapımız her zaman açıktır.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kayabaş, Yeniden Tüm Emekliler Derneği Elazığ Şubesi Başkanlığı’na Seçildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin