Milletvekili Prof. Dr. Keleş Fırat Üniversitesi’nde Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu

featured

Fırat Üniversitesi’nde düzenlenen iftar programında gençlerle bir araya gelen Prof. Dr. Erol Keleş, bu özel buluşmada önemli mesajlar verdi.

24. ve 27. Dönem Milletvekili Sermin Balık, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve teşkilat üyeleriyle birlikte katıldı.

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, gençlerimizin gözlerindeki heyecan ve kalplerindeki sevginin, Elazığ’ımızın ve ülkemizin geleceği adına büyük bir umut kaynağı olduğunu vurguladı.

“Gençlerimizin enerjisi ve idealleri, bizlere her zaman ilham veriyor. Onlarla bir arada olmak, bu mübarek ramazan ayında manevi birlikteliğimizi daha da güçlendiriyor” diyen Keleş, gençlerin bu toprakların geleceğine yön verecek değerli bireyler olduğunun altını çizdi.

İftar sofrasında gençlerle birlikte olmanın verdiği mutluluğu ifade eden Keleş, “Burada, gençlerimizle birlikte ramazanın bereketini paylaşmak, geleceğe dair umutlarımızı ve hayallerimizi paylaşmak bizim için büyük bir onur. Bu toprakların geleceği siz gençlerin ellerinde şekillenecek. Sizlerle birlikte, daha güçlü, daha müreffeh bir Elazığ ve Türkiye inşa etme azim ve kararlılığındayız” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milletvekili Prof. Dr. Keleş Fırat Üniversitesi’nde Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin