Olgunlar Mahallesinden Aygen’e Tam Destek

featured

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında Olgunlar Mahallesi’ndeki toplantıda kendisine destek veren vatandaşlarla bir araya geldi. Miting havasında geçen bu etkinlik, Aygen’in projelerini ve hedeflerini şehrin sakinleriyle paylaşmasına imkan tanıdı.

Toplantıya, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal da katılım sağladı. Mahalle halkının coşkulu karşılamasıyla başlayan etkinlik, meşaleler ve sloganlar eşliğinde Aygen’i destekleyen bir atmosferde gerçekleşti.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yunus Bal ve Milletvekili Semih Işıkver, Aygen’e desteklerini yineleyerek, onun liderliğinde Elazığ’ın daha parlak bir geleceğe sahip olacağına inandıklarını ifade etti.

Doç. Dr. Aygen, toplantı sırasında Elazığ’ın karşı karşıya olduğu sorunlara değinerek, bu sorunlara getireceği çözümleri ve kent için geliştirdiği projeleri katılımcılarla paylaştı. Aygen’in vizyonunun, şehrin sosyo-ekonomik durumunu iyileştirmeye ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik somut adımlar içerdiğini Elazığlı vatandaşlar bir kez daha görmüş oldu.

OLGUNLAR MAHALLEMİZ DE TEK SES TEK YÜREK OLMUŞ MHP DİYOR

Aygen konuşmasının devamında “31 Mart akşamı büyük bir zafer ile seçimi kazanacağımıza bu şehir bizi inandırmıştır. Açıkladığımız tüm projeler ve daha fazlası ile Elazığımızı mutlu, güçlü ve sorunsuz bir kent haline dönüştüreceğimize bir kez daha söz veriyoruz. Ne mutlu bize ki diğer tüm mahallerimiz gibi  Olgunlar mahallemiz de tek ses tek yürek olmuş MHP diyor, üretken belediyecilik diyor ” diye konuştu.

Binlerin katılım gösterdiği bu toplantı, Aygen ve onun temsil ettiği MHP için, seçim sürecinde önemli bir moral kaynağı oldu. Toplantı, aynı zamanda şehrin dört bir yanından gelen destek mesajlarıyla Elazığ halkının, Aygen ve MHP’nin arkasında sağlam bir birlik oluşturduğunu gösterdi.

    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Olgunlar Mahallesinden Aygen’e Tam Destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin