Ömer Balıbey’den, Başkan Adayı Aygen’e Destek

featured

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Eski Genel Müdürü Ömer Balıbey’den Aygen’e destek geldi.

Yozgat, Hatay ve İstanbul Eski İl milli Eğitim Müdürü Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Eski Genel Müdürü Ömer Balıbey, MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen’e destek verdiğini açıkladı.

Balıbey yapmış olduğu açıklamada kararlı ve net ifadeler kullanarak, “Murat Aygen Hocamızın yaktığı çoban ateşini görerek destek olmaya geldik” dedi.

“YEREL SEÇİMLER ELAZIĞ’IMIZ İÇİN SON BİR FIRSAT OLACAKTIR”

Balıbey, “At binene, kılıç kuşanana ne kadar çok yakışıyor ise Elazığ’ında belediye reisliği Murat Aygen hocamıza bir o kadar yakıştığına canı gönülden inanıyorum. Yerel seçimler elimizi yüreğimize koyup, yüreğimizin sesini dinleyerek oyumuzu kullanacağımız seçimlerdir. Murat Hocamız da elini yüreğine koyup yüreğinin sesiyle yol alacak, çalıp çırpmayacak, devletin malından bir hırka dahi olsa çalanın  savaşarak ölse dahi şehit olmaz inancına sahip, ömrünü davasına vakfetmiş devlet aklına sahip koca yürekli bir adamdır. Yerel seçimler Elazığ’ımız için tarihi bir fırsat olacaktır. Dirilişin değil, uyanışın, şahlanışın, Elazığ’ın kaderinin değişiminin bir seçimi olacaktır. Bizler Türk milliyetçileri olarak dimdik ayaktayız. Milletimizin ulvi çıkarları için bir aradayız ve her daim göreve hazırız. Tüm vatan millet sevdalılarını yerel seçimlerde Murat Aygen hocamıza destek vermeye davet ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ömer Balıbey’den, Başkan Adayı Aygen’e Destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin