Şavak Der Başkanı Doğan: Teşekkür Ediyoruz

featured

İrfan ARSLAN

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetinde ki depremlerin ardından deprem bölgesindeki depremzedelerin problemlerine çözüm getirilmesi çalışmaları devam ederken, deprem yardımları da devam ediyor.

Şavak Der Başkanı Naim Doğan, depremin yaralarının sarılması için ülke olarak seferber olunmuşken yurt dışında yaşayan vatandaşların da yardımlarının devam ettiğini belirterek şunları söyledi.

“ Şavaklı iş insanımız Chobani Yoğurtları ve Süt Ürünleri sahibi Hamdi ULUKAYA Depremzedelere 6 milyon dolar (113 Milyon Türk Lirası )yardım yaparak zor zamanların insanı olduğunu göstermiştir. Hamdi ULUKAYA gün bugündür, birlik olma vaktidir diyerek iş dünyasına yardım çağrısında bulundu.

Şavak-Der olarak ailemizin bir mensubu olan Hamdi ULUKAYA’yı örnek davranışından dolayı tebrik eder, teşekkür eder iş hayatında başarılar dileriz.”

Şavak Der Başkanı Naim Doğan, dernek olarak özellikle sıkıntısı yaşanan Ekmek tefariği için kadınlarının ekmek ürettiğini ve Malatya ile Adıyaman’a ekmek yardımında bulunduklarını ve bu yardımın devam edeceğini, bunun yanında önümüzdeki günlerde dernek olarak 100 bin TL. nakdi yardım yapacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şavak Der Başkanı Doğan: Teşekkür Ediyoruz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin