SEÇİMİ BIRAK SEÇMENİ KAZAN

TÜRKİYE’de seçimler hem bireysel görüşlerin anlatıldığı, sunulduğu kısacası temsil makamlarına yansıması, gönderilmesi hem de kamu düzeninin sağlanması açısından önemlidir.

Demokratik haklarımızı kullanarak bizi, bizleri yönetecek kadroları belirleyeceğimiz (Seçimler) özel ve önemli bir hassasiyet gerekmektedir.

Malum birçok Aday arasından seçim yaparak ve en doğru kararı sunmak,vermek önemli kısacası sorumluluk istiyor.????

Anlayana işin aslına bakarsanız bireysel planda da hayat seçimlerden ibaret diye düşünüyorum.??? Tercih senin.

HAYAT=aslında seçim gibidir. Doğar, büyür, yaşar sürekli karşınıza hep tercihler ve seçenekler çıkar.Kendinizle ilgili seçimleriniz hayat standardınızı belirler, başkalarıyla ilgili seçimleriniz ise,toplum huzurunu. Dolayısıyla doğru tercih ve doğru seçimler, hem siz hem de topluma yarar bir imzanız olsun.

Gönülde yer almak,güvenilir olmak senin elinde  toplum adına ve halk yararına hizmet etme işidir gönülden,yürekten yapılıp,yapılmadığını millet,toplum çok iyi görüyor.???

Yapılan,sunulan,gösterilen hizmet vs her neyse gayret ve fedakarlık içinde yoksa yapılan sunum kendini kandırmaktır.!!!!!

Gönülden, yürekten fedakârlık gerektirir. Çünkü görev ve sorumluluğun temel amacı topluma hizmet etmek, halkı huzur içinde yaşatmaktır. Sorumluluk,gönül vermek farklı bir duygudur.

Ateşten gömleği de giymiş olurlar, görevini hakkıyla yerine getirenler, adaleti gözetenler, hakka ve emeğe dikkat edenlerdir.

Seçim yaklaşıyor ama erken ama 2023 hayırlısı diyelim.

TÜRKİYE seçimlerdeki tavır, tutum ve tercihleriniz, tercihlerimiz bizlere, topluma bir görev ve sorumluluk yüklemektedir.

Seçim, yalnızca sandığa bir (Kağıt) atmaktan ibaret değildir.

Unutmayınız lütfen hangi partiye oy verirseniz verin ama lütfen oy kullanmaya gidiniz buradan sesleniyorum.

Nitekim verdiğiniz,verdiğimiz (OY) aynı zamanda düşüncemiz,fikrimiz demektir.(OY) sözcüğün karşılığı=Düşün,taşın,karar ver sana fırsat,imkan fırsat elinde iken sorumluluk sana ait yani (Düşün) TÜRKİYE.????

Biz,bizler sandığa fikrimizi,düşüncelerimizi atıyoruz,atmadan bir düşün,düşünmek gerekiyor.Bunlar bizleri yönetecek kişileri belirlerken çok iyi düşünmek,onlar hakkında araştırmalar yapmak ve belirli ölçütlerle karar vermek,bizlerin en önemli demokratik sorumluluğumuz ve vicdani yükümlülüğümüzdür diye düşünüyorum.???

Tartışmalar, bölünmüşlükler, kutuplaşmalar yerine aklını başına al yeri gelmişken. (Seçimlerde BARAJ sisteminin devamını istiyorum)

Her siyasi parti veya aday, aldığı oylar nispetinde temsil hakkı kazanmalıdır diye düşünüyorum.

Bir konuyu paylaşmak adına seçim bölgelerinin, partilerin ve adayların tercih edildiği aday olsun farklı sistemin uygulanması hoş değil. Beni ve Milleti temsil eden vekil, vekillerin ve yerel yöneticilerin güçlerini doğrudan halktan ve sandıktan almaları, milli irade ve sandığa güven açısında da çok yararlı olacaktır diye düşünüyorum.

Gelelim madalyonun arka yüzüne seçimlerde işin başka bir boyutu ise, seçimlerde (ADAY) olanlarla ilgilidir.

İşin özünde aday olmak, hizmete talip olmak bir seçimdir.

Onlar,(Adaylar) önce topluma hizmet etmeyi,sunmayı,sorumluluk ve yükümlülük almayı seçmiş oluyorlar.??? Yanılıyormuyum.!!!

Seçimlerde hizmete talip olanların bu kararları gerçekten kutlanacak bir davranıştır. O insanlar kendilerinden, ailelerinden, belki de sağlıklarından fedakârlıklar yapacaklardır. Talip olan kendisi adayın hayatındaki tercihleri, insan ilişkileri seçtikleri yollar, onların başarılı, başarısız olduğunu sandıkta göstereceksin.

Adayların gerçek başarısı bire bir yerinde dinlemek, izlemek, görmek, konuşmak bunları gönülden, yürekten yapmak en doğrusu diye düşünüyorum. Sana sunulan, anlatılan bir konu var sen dinliyor gibi yapıp karşındakine önem vermediğini karşındaki hissediyor sen aklınca bunu görmüyor olabilirsin ama bunu hal ve hareketler gösteriyor. Dinlerken farklı bir uğraş içinde olma Adayların= Kentleşme, çevre duyarlılığı, hijyen, bürokrasi, protokol, mevzuat, maliye, yatırım, inşaat vs konularda az’da olsa bilgisi olmalı. Kimse 4/4’lük olamaz ama adayların bu konularda bilgisi olmalı proje sunmalı iliyle, seçmeniyle kamuoyunu bilgilendirme, toplantılar, sunumlar bu zamana kadar TBMM’de yapılan çalışmalar ili için sunulan önerge vs.

Tanıtım çok önemli memleketine, seçmenine hizmet getirmek, götürmek en güzeli yoksa vaatler sunmak basit getirecem, götürecem, alacam, verecem vs yerine gönülde, yürekte güvenilir, anahtar olmak adına yarışalım.

Seçimler sonrası halkla kurulacak olumlu ilişkiler, hizmetlerin yaygınlaşmasına ve kolaylaşmasına hizmet edecektir. Seçildikten sonra teşekkür edilmesi zor gelmesin.

Kim oy verdi vermedi demeden halkın sesi olacaksın bütün halkın yöneticisi, temsilcisi olduğu gerçeğini asla unutmayınız.

Eskiyi araştırma sen verdin, vermedin yanımda durmadın vs yerine İNSANLARIN gönlünü, güvenini kazanabiliyorsan yetiyor.

Sen bunları kazanamıyorsan ???????

Nitekim Seçimler Kazanılır veya kaybedilir sorun değil.

Seçim yerine insan, gönül, dua kazanabiliyormusun sen onu söyle

Gelecekte tekrar seçime girer kazanırsın ama seçime girdin kazandın öfken, kinin devam ediyorsa kapılar kapanır yüzüne.

Kimileri, bazıları tek gayesi, hedefi ne olursa olsun (Seçimi) Kazanmak kırmış, incitmiş, vs gerek yok KUL Hakkı biliyorsan yapmayınız. Adaylarımıza sesleniyorum. Amacınız ve sonuç ne olursa olsun, insanları kırmayınız, bölmeyiniz, kutuplaştırmayınız, insanların gönlünü kazanmak, güvenilir olmak adına yarışalım en büyük seçim budur diye düşünüyorum.

TÜRKİYE=En büyük seçim insan gönlünde, yüreğinde girebiliyorsan, hak ediyorsan seçimi kazanmışsın demektir. Saygılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SEÇİMİ BIRAK SEÇMENİ KAZAN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin