Sivrice Ve Ağın Hastaneye Kavuşuyor

featured

Ağın Devlet Hastanesi’nin ve Sivrice Devlet Hastanesi’nin etüt çalışmalarında sona gelindi. Hastanelerin ihaleleri ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı; Ağın Devlet Hastanesi’nin ve Sivrice Devlet Hastanesi’nin etüt çalışmalarında sona gelindiğini duyurdu.

Ağın Devlet Hastanesi’nin ve Sivrice Devlet Hastanesi’nin yapım işi ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağı açıklandı. AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı tarafından yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Ağın’ımıza Çok Yakışacak. Ağın Devlet Hastanesi’nin Proje Etüt çalışmalarında sona yaklaşılmakta olup ilerleyen günlerde Yapım İhalesi gerçekleştirilecektir. Aziz şehrimize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun.

“Sivrice’mize Çok Yakışacak. Sivrice Devlet Hastanesi’nin Proje Etüt çalışmalarında sona yaklaşılmakta olup ilerleyen günlerde Yapım İhalesi gerçekleştirilecektir. Aziz şehrimize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sivrice Ve Ağın Hastaneye Kavuşuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin