TFF Başkan Adayı Prof.Dr. Devecioğlu: Deprem Bölgesindeki Kulüplerimizin Yanında Olacağız

featured

İrfan ARSLAN- Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığının seçimli Genel Kurulu kararı  almasının ardından TFF Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu, deprem bölgesindeki kulüplerin Türk Futboluna kazandırılması için gerekli çalışmaları yapacaklarını açıkladı.

TFF Başkan adayı Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi;

DEPREM BÖLGESİNDEKİ KULÜPLERİMİZİ TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRACAĞIZ

06 Şubat 2023 Ülkemizde yaşanan son depremlerden etkilenen OHAL ve AFET Bölgesindeki (Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, #Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa, Elazığ) illerinde bulunan, Amatör ve Profesyonel, Kadın, Ampute  futbol faaliyeti gösteren Kulüpler, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından maddi ve manevi olarak desteklenmeleri için çalışma başlatılacak, bu bölgedeki kulüplerin, Sigorta Vergi, Transfere engel vb. borçları çözüme kavuşturulacak, normale dönmeleri sağlanarak, Türk futboluna kazandırılacaktır.

Deprem bölgesine etkilenen 11 ildeki futbol kulüplerin #FİFA, #UEFA nezdinde temaslar sağlanarak,  bölgeye özgü projeler geliştirilerek, oluşturulacak kredi ve fonlar ile futbola dönüşleri sağlanacaktır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TFF Başkan Adayı Prof.Dr. Devecioğlu: Deprem Bölgesindeki Kulüplerimizin Yanında Olacağız

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin