Yusuf Ensar Poyrazlı Arnavutköy Belediyespor’a Kiralandı!

featured

Sezon sonu sözleşmesi sona erdiği için Elazığspor‘dan ayrılarak 1.Lig Takımları’ndan Samsunspor’a transfer olan Yusuf Ensar Poyrazlı  TFF 2. Lig kulüplerinden Arnavutköy Belediyespor’a kiralandı.

Geride bıraktığımız sezonda Türkiye Kupası da dahil olmak üzere 29 Maç’ta 2.012 Dakika süreyle forma giyen ve ortaya koyduğu başarılı futbolu ile bazı takımlar tarafından takip edildiği öğrenilen genç hücumcu tercihini Samsunspor’dan yana kullanmıştı. 29 maçta 6 gol, 2 asistle katkı veren 20 yaşındaki kanat oyuncusu için Bordo-Beyazlı Kulüp TFF 1.Lig Ekibi ile 400 Milyar ve 2.Satıştan %10 pay almak şartıyla anlaşma sağlamıştı. Sezonun başlamasına sayılı günler kala Elazığ Atyapısında yetişen genç oyuncu TFF 2.Lig Beyaz Grup Takımları’ndan Arnavutköy Belediyespor’a 1 yıllığına kiralandığı bildirildi.

Transfer ile ilgili Arnavutköy Belediyespor’dan yapılan açıklamada; “”Kulüp Başkanımız Abdulmenaf Batur’un katılımıyla imzalar atıldı. 1.Lig ekiplerinden Samsunspor’da forma giyen Yusuf Ensar Poyrazlı ile bir yıllık anlaşma sağlanmıştır. Camiamıza hayırlı olsun.” ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yusuf Ensar Poyrazlı Arnavutköy Belediyespor’a Kiralandı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin