Akın: Doğukent Hilalkent Tramway Hattını Yapacağız

featured

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, saha çalışmaları kapsamında son ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın seçime 3 gün kala son seçim ziyaretlerini gerçekleştirdi. Akın bu kapsamında İzzetpaşa Camisi’nin altında yer alan Kuyumcular Çarşısı esnafını ve Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret ederek projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak seçimlerde destek istedi.

İlin ekonomik gücüne katma değer katacak projelerinin olduğunu belirten Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın”Seçim arifesinde sizleri ziyaret edip hal ve hatırınızı sorup destek istemeye geldik. Yetkiyi aldığımızda inşallah kuyumcu esnafımızın tüm eksikliklerini gidereceğiz. Gençlere güvenim tam. Gençler zaten kararını vermiş. Değişim zamanı da gelmiş inşallah destek bekliyoruz. Memleketimiz için güzel projelerimiz var. DoğukentHilalkent tramvay hattından, halk ekmek fabrikası, aş evi gibi bir takım güzel yatırımlarımız var. Projelerimizi inşallah beğenirsiniz ve destek olursunuz.Yetkiyi verdiğiniz anda inşallah biz bu projelerimizi yapacağız”dedi.

Kuyumcular Çarşısı esnafını ve Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek seçimlerde başarılar diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akın: Doğukent Hilalkent Tramway Hattını Yapacağız

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin