Başkan Adayı Aygen: Aziz Şehir Ve Halkımıza Hizmet İçin Hazırız

featured

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen 2,5 ay süren saha çalışmasının galibinin MHP olduğunu belirterek, “Sahada galip olduğumuzu vatandaşımızın yoğun teveccühü ile görüyoruz. Şimdi sıra sandıkta. 31 Mart akşamı aziz şehir ve halkımız için hizmet vermeye büyük bir heyecanla hazırız” dedi.

20 PROJEMİZ İLE ŞEHRİMİZ BÖLGENİN YILDIZI OLACAK

Aygen değerlendirmesinde, “Memurdan emekliye, çiftçiden esnafa, sanayiciden tacire, işsizden ev hanımına, öğrenciden emekçiye, çocuktan gence kadar toplumu oluşturan her kesimin kendini bulabileceği 200 alt başlıkta toplam 20 projemiz ile aziz şehrimizi bölgenin çekim merkezi yapmaya hazırız. Projelerimiz, üretimden istihdama, iç ticaretin canlanmasından üretime, temel belediyecilik hizmetlerinden şehrimizin modern kent kimliğine kavuşmasına, işsizlikle mücadeleden yoksul vatandaşlarımızın yanında olmaya kadar çok geniş bir konsepte uzman ekibimizce hazırlanmıştır. Aziz şehrimizin geleceğini ipotek altına almadan büyük bir kısmı hibelerle gerçekleştirilecek projelerimiz ile Elazığ’ın çehresini değiştirmeye kararlıyız” ifadelerinde bulundu.

TOPLUMUN HER KESİMİNDEN ÇOK YOĞUN BİR TEVECCÜH GÖRÜYORUZ

2,5 aylık seçim maratonunda sabahın erken saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar durmadan dinlenmeden vatandaşlarla buluştuğunu belirten Doç.Dr. Aygen, “Uzak yakın, az çok demeden yetebildiğimizce her yere koşmaya çalıştık. Geride sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamaya özen gösterdik. Ramazan ayının hassasiyetine de dikkat ederek vatandaşlarımıza rahatsızlık vermemeye de büyük özen gösterdik. Tüm bunlara rağmen atladığımız, yetişemediğimiz her bir hemşerimden helallik istiyorum. İnşallah seçimlerden sonra halk buluşmaları ile bu eksiğimizi de kapatırız. Ben öncelikle bu süreçte heyecanımıza ve mücadelemize omuz veren, samimi sarılmaları ile yanımızda olduğunu gösteren her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Projelerimize olan ihtiyaç ve özlem her yaş gurubu ve meslekten vatandaşımızın temel beklentisi olmuş durumda. Uzman ekibimizle şehrimizin ve halkımızın temel beklentileri ve ilin sorunlarına çözüm reçetesi olarak hazırlanan projelerimizi 01 Nisan 2024 sabahı itibarı ile 5 yıllık hizmet dönemimiz içinde uygulamaya koyacağız” dedi.

VATANDAŞLARIMIZ MUTLAKA SANDIKLARA GİDEREK OYUNU KULLANSIN

Aygen seçimlere katılımın önemi üzerinde durarak, “Artık yoğun seçim kampanyasının sonuna geldik. 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlere her bir vatandaşımızın mutlak suretle sandığa giderek şehrimizin ve tüm halkımızın geleceği açısından tarihi bir dönem noktası olan seçimlere iştiraki çok değerli olacaktır. Aziz hemşerilerimizin hizmet ve modern bir şehir özlemini inşallah bu birlik ve beraberlikle ayırmadan, ayrıştırmadan dindireceğiz” dedi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLACAK

MHP Belediye Başkan adayı Doç.Dr. Murat Aygen yoksulların, ihtiyaç sahiplerinin ve tüm dezavantajlı kesimlerin kimsesi olmaya söz vererek, “Sosyal belediyecilik ile Elazığ inşallah bizimle tanışacak. Çıra Kart ile gönülleri haneleri ısıtacağız. Hane halkı geliri asgari ücretin altında olan her ev Çıra Kart ile birçok ihtiyacını karşılayacaktır. 10 bin sosyal konut projemiz ile dar gelirli ailelerimizin barınma sorununa çözüm üreteceğiz. 20 bin istihdam ile bu şehrin işsizlik sorununa çözüm üreteceğiz. Tüm bunları yapmaya söz veriyorum. Bu vesile ile seçimlerin ilimize, ülkemize hayırlar getirmesi temennisiyle her bir vatandaşımıza en derin saygılarımı sunuyor, Allah’a emanet ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Adayı Aygen: Aziz Şehir Ve Halkımıza Hizmet İçin Hazırız

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin