31 Mart seçimleri için sahada olan ve Kurum STK vatandaş esnaf ziyaretlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen çalışmalarına devam ediyor.

Son Ziyaretinde Sürsürü Mahallesi’nde bir kıraathanede vatandaşlar ile düzenlenen toplantıda bir araya gelen MHP Adayı Murat Aygen seçime ilişkin açıklamalarda bulunarak destek istedi. Doç. Dr. Murat Aygen’e İl Başkan Başkanı Yunus Bal da eşlik etti.

 

 

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, 31 Mart gecesi Milliyetçi Hareket Partisi’nin kazanacağına inandığını söyledi. Bal, “31 Mart günü bu şehrin kaderini değiştirmek için sadece sizler değil eviniz, eşiniz, dostunuz herkes cep telefonu rehberinin yarısını ararsa inanın bu defa bu seçim Milliyetçi Ülkücü Hareketin olacak, ben inanıyorum. Biz yönetim olarak adayımız zaten artık Belediye Başkanımız olarak anons ediyorum biz inandık sizde inanın 31 Mart akşamı zafer bizim” dedi.

 

 

MHP Elazığ Belediye Başkanı Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, “zafere gün sayıyoruz emin olun ” dedi. Aygen, “Zafere vallahi gün sayıyoruz emin olun. Yarım saat yağan bir yağmurda bu şehrin caddelerinin, sokaklarının ne hale geldiğini gördük. Bir alt yapı yapıldı diyorlar hibe bile almadılar şehrin 300 ayını ipotek altına aldılar herkes şuanda borçlu. İçme suyu şebekesi ihalesi bedeli yüzde 3’ü bile etmiyor. Biz geldiğimiz zaman hibe olarak yapacağız bu işleri” dedi.

 

 

MHP Adayı Aygen Seçilmesi halinde Elazığ’da liyakatli bir yönetimin hakim olacağını her mahalleye eşit hizmetin gideceğini söyledi. Aygen, “Bizler Allah izin verirse becerikli, tutkulu, işi bilen liyakatlı kadrolarla yöneteceğiz. Dürüst belediyecilik yapacağız, ayrımcılık yapmayacağız. Yıldızbağları’nda ne varsa Sürsürü’de de o olacak, Ataşehir’de ne varsa Olgunlar’da da o olacak” dedi.

Doç. Dr. Murat Aygen hayata geçirmeyi planladığı projeleri de paylaştı. Aygen, “Bu üretim merkezlerinden bir tanesini de buraya kuracağız inşallah. Mahallelerimizde mahalle meclisleri oluşturacağız her cadde de ve sokakta bir temsilci olacak ve mahallenin sorun ve problemleri o mecliste görüşülecek onlarda belediyeye getirecekler biz hep beraber çözeceğiz. Yine kendi planlarken, imarı yaparken sadece belediye meclisinde değil burada gelip sizlere soracağız” dedi.

 

 

Öte yandan Eski MHP İl Başkanı Kenan Aksın’ı ziyaret eden Murat Aygen ülkücü camianın desteğini hissettiğini dile getirdi. Aksın ise Murat Aygen’i gençliğinden beri tanıdığını, Ülkücü hareketin bu seçimi almak için kenetlendiğini söyledi. Emanetin ehline geçeceği için içinin rahat olduğunu söyledi.