Başkan Adayı Özgül: Hemşehrilerimden Destek Bekliyorum

featured

İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, Yerel seçimlere sayılı saatlerin kaldığını ifade ederek “Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Pazar günü yapılacak belediye seçimlerinde hemşehrilerimden destek bekliyorum. Elazığ, seçimde ‘en iyi’ tercihini yapacak” dedi.

İyi Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, teşkilat üyeleri ve İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, Harput Derneği’ni (HARPUT-DER) ziyaret etti.

İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, Dernek üyelerine kendisi ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

HARPUT-DER Başkanı Kazım Atıcı ve üyeler’de Belediye Başkan Adayı Özgül’e başarılar diledi.

“GENÇLERDEN GENÇ BAŞKAN TAM DESTEK”

İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül,  daha sonra üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Üniversite öğrencileri, genç bir başkan adayı gördüklerini için çok mutlu olduklarını ifade ederek “Genç başkanımıza sonuna kadar destek olacağız. İnşallah, genç başkan adayımız seçimde en iyi sonucu alarak çıkacak”

“İNŞALLAH ELAZIĞ’DA ‘EN İYİ’ SONUCU ALACAĞIZ”

Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, “Yerel seçimlere saatler kaldı. Şimdiden seçimin sonuçlarının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Biz, seçim sürecinde elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ulaşamadığımız vatandaşlarımız, bizlere haklarını helal etsinler. Bizlerle gece gündüz çalışan teşkilat üyelerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Elazığ, inşallah pazar günü yapılacak yerel seçimde ‘en iyi’ tercihini yapacak. Vatandaşlarımızın Pazar günü bir karar verecek bizlerde o karara sonuna kadar saygı duyacağız. İnşallah seçimlerimiz huzurlu bir şekilde tamamlanır. Ben Elazığlı vatandaşlarımızdan genç kardeşlerine destek olmalarını bekliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Adayı Özgül: Hemşehrilerimden Destek Bekliyorum

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin