Bingöl TSO Başkanı Dumandağ’dan Temsilcilik Talebinde Bulundu

featured

Bingöl Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay Ve Meclis Başkanı Doğan Koç, Elazığ Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, Başkan Dumandağ’dan temsilcilik talebinde bulundu.

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay ve Meclis Başkanı Doğan Koç’u makamında ağırladı.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay, Temsilcilik talebi için Başkan Dumandağ ile bir araya geldiklerini söyledi. Çintay, “Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ başkanımızı ziyarete geldik. Başkanımıza ev sahipliğinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak başkanımızdan ticaret borsası temsilciliği talebi için buraya geldik. Başkanımız sağ olsun kısa süre içerisinde saha çalışmasını yaptıktan sonra bize bildirecektir. İnşallah bizim için hayırlı bir karar çıkacaktır.” dedi.

İki şehrin kardeş olduğunu ifade eden Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, İki ilin menfaati doğrultusunda gerekeni yapacaklarını söyledi. Dumandağ, “Biz Doğan beyi yıllardır tanıyoruz. Bizim çok eski bir dostumuzdur. Kadir başkanımızı da geçen yıldan beri tanıyoruz ama genç ve çalışkan bir başkandır. Bugün bizlere yaptıkları ziyarette birde teklifte bulundular. Bingöl-Muş-Tunceli-Elazığ ticaret ve borsası çalışma alanı içerisinde başkanımız Bingöl’de de bir temsilcilik açmak istiyor. Bizlerde bugünden sonra saha çalışmalarımızı yapmaya başlayacağız. Saha çalışmalarına başkanımızda destek olacak. Bu saha çalışmalarının sonucunda başkanımıza elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağız. Bingöl ve Elazığ etle tırnak gibidir. Birbirinden ayrılmıyorlar. Karakoçan ilçemizden bağırsak Bingöl’e ses gidiyor. İnşallah gerekli çalışmaları yapacağız. Bingöl’de üye sayımız az. Ama başkanımız bundan sonra üye sayımızı arttıracak. Gelirimizi arttıracak. İki ilin menfaati için ne gerekiyorsa yapacağız.” diye kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bingöl TSO Başkanı Dumandağ’dan Temsilcilik Talebinde Bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin