Kazanan Kerem Ali

featured

Yaren KAYA

İlimizde yaşayan Spinal Müsküler Atrafi (SMA) Tip 1 Ölümcül Kas Hastası Kerem Ali Yıldırım için başlatılan kampanya yüzde 100’e ulaşarak 1 Milyon 850 Bin Dolar toplandı. Henüz 3 yaşında olan ve yaşıtları gibi hareket edip yürüyemeyen Kerem Ali tamamlanan kampanya ile hayallerine bir adım daha yaklaştı.

Elazığlı Kerem Ali’nin daralan zamanının sonunda imkânsızı başarıp süreci tamamlamalarından duyduğu mutluluğu dile getiren Kerem Ali’nin babası Kenan Yıldırım, “Bu mucize gerçekleşmeli, yanındayız Kerem Ali’ dedik son valilik izninin dolmasına 4 gün kala imkânsızlar mümkün olsun diye koştuk ve 15 ay yoğun bakımda kalan bir parmağını bu süreçte kaybeden ama mücadelesini hiç bırakmayan Kerem Ali için hep birlikte başardık. Herkesin emeğine ve yüreğine sağlık, bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Bu mutluluk ve başarı hepimizin.” dedi.

KEREM ALİ’NİN BALONLARINI GÖKYÜZÜNE UÇUYORUZ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına çifte mutlulukla girdiklerini belirten baba Kenan Yıldırım, “23 Nisan Çocuk Bayramı’nda Kerem Ali’nin Balonlarını gökyüzüne uçuruyoruz. Bugün saat 17.00 da 15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleştireceğimiz programa bütün basın mensupları ve bütün vatandaşlarımız davetlidir. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen herkesi bu mutlu günümüzde de yanımızda görmek istiyoruz.” dedi.

KEREM ALİ’YE DESTEK YAĞDI

Elazığ’ın tek SMA Tip 1 hastası olan Kerem Ali için Türkiye ve Yurt dışından destek yağdı. Süreçle ilgili açıklama yapan baba Yıldırım, “Oğlumun 22 aydır akdi şekilde kampanyası devam etti. Kampanyanın bitmesine 4 gün kala yüzde 100’e tamamladık. Kerem Ali Elazığ’ın bebeğiydi, Elazığ ve bütün Türkiye aynı zamanda yurt dışından Kerem Ali’ye destek yağdı. Şükürler olsun kampanyayı tamamladık. Artık bizi tedavi süreci bekliyor, inanıyorum ki oğlumda diğer çocuklar gibi yaşayabilecek.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kazanan Kerem Ali

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin