Mahalle Ligi Müsabakaları Başladı

featured

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Mahalle Ligi Projesi” başladı.

Ülke genelinde 14-17 yaş arası gençlere yönelik düzenlenen mahalle ligi projesi spor etkinlikleri 6 Mayıs itibari ile 15 Temmuz Şehitleri Spor salonunda başladı.

Badminton, basketbol (3×3 sokak basketbolu) ve voleybol (3×3) branşlarından oluşan “Mahalle Ligi” spor etkinliğine Badminton Turnuvası ile start verildi. 32 takım olmak üzere  96 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda dereceye giren sporculara ödül töreni ile kupa madalya ve hediyeleri takdim edildi.

İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada “ 14-17 yaş arası kız ve erkek bireylerin spor faaliyetlerine teşvik edilmesi, gençlerin spora aktif katılımlarının teşvik edilmesi, spor konusunda potansiyeli yüksek olan gençlerin tespit edilmesi, gençler arasında iletişim, grup ve takım içi aidiyet, güven, empati ve sosyalleşme süreçlerini geliştirmek ile tüm bunların yanında kaybolmaya yüz tutmuş mahalle kültürünü yeniden canlandırmak amacı ile düzenlenen ‘mahalle ligi projesi’ kapsamında katılım sağlayan tüm sporcularımıza başarılar dileriz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mahalle Ligi Müsabakaları Başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin