MHP ve Ülkü Ocakları Geçmiş Dönem Başkanları Başkan Adayı Aygen’e Destek İstedi

featured

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları geçmiş dönem başkanları, 31 Mart seçimleri nedeniyle ortak bir açıklama yaparak Başkan Adayı Murat Aygen’e destek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları geçmiş dönem başkanlarından Behçet Susmaz, Kenan Aksın, Yavuz Kuzgun, Raif Çiçek, İzzet Ertem, Saim Namlı, Kamal Çapar, Mustafa Emir, Fethi Baydilli, Oğuzhan Demir, Şemsettin Gölen, Muzaffer Keskin, Hülki Hoşağası, Zeki Katı, İlhan Karlıdağ, Serhat Bahri Deniz, Ziya Yıldırım, Atilla Gür, Akif Aladağ, Ramazan Çelik, Bekir Ay, Tuncay Kırkıl, Mehmet Çevik, Naim Aslanmirza, Ferruh Bostancı, Mehmet Atıcı, Zafer Yetiş, Arif Sayın, Mehmet Tatar, Zülfü Biçer, Davut Bakır, Murat Kalkan, Birol Bulut, Altan Şimşek, Kürşat Kargün, Fatih Murat Taşkın, Mehmet Ali Çiçek, 31 Mart seçimleri nedeniyle ortak bir açıklama  yaparak Başkan Adayı Murat Aygen’e destek istedi.

Yapılan Ortak açıklamada; “Elazığ, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerle birlikte sadece yerel yönetimini belirlemeyecek aynı zamanda layık gördüğü partiye ve adaya kutlu bir emanet tevdi edecektir. Bu emanet; memleketimizin taşının, toprağının, havasının, suyunun, sokağının, caddesinin yükünü sırtlamayı gerektirdiği gibi her yaştan ve her kesimden insanımızın yarasına merhem, derdine deva olmayı da mecbur kılmaktadır. Bizler Türk milliyetçileri ve Türk-İslam ülkücüleri olarak hemşehrilerimize bir çağrıda bulunmak üzere bir araya geldik: Doç. Dr. Murat Aygen; aziz şehrimizin emanetini yüksek bir ahlak ve erdemle, ileri bir ufuk ve vizyonla devralacaktır. Dolayısıyla tüm hemşehrilerimizi ve vatandaşlarımızı aziz şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet etmekten başka gayesi olmayan, ilmine, irfanına, fikrine ve ahlakına şevksiz ve şüphesiz bir kuvvetle kefil olduğumuz Doç. Dr. Murat Aygen’e ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne omuz vermeye davet ediyoruz.” Denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP ve Ülkü Ocakları Geçmiş Dönem Başkanları Başkan Adayı Aygen’e Destek İstedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin