MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ile birlikte MHP Baskil Belediye Başkan Adayı Tuncer Turus için düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar programında konuşan MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Baskil’in sorunlarını tespit ettiklerini ve bu sorunları en kısa sürede çözecek projeleri hazırladıklarını ifade etti. Bal, “Uzun bir zamandır Baskil üzerine projeler geliştiriyoruz bu süreç içerisinde Baskil üzerine birçok eksiklikleri tespit ettik Tuncer Başkanla, ilçe başkanımızla uzun bir süre sabahlara kadar neler yapabiliriz, Baskil neden bu kadar geri kaldı diye birçok proje ürettik. Artık 31 Mart’a bugünle beraber 9 gün kaldı, 9 gün sonra Baskil’in inşallah kurtuluş reçetesiyle beraber yeni bir Baskil’e, turizmin canlandığı bir Baskil’e, kayısının yüzde 60’ını üretip Malatya’ya kaptıran Baskil’in artık kayısının sahibi olacağı günlere çok az kaldı” dedi.

 

 

MHP Baskil Belediye Başkan Adayı Tuncer Turus, seçimleri kazanmaları halinde Baskil’i ayağa kaldıracaklarını söyledi. Turus, “Bugünde gördük ki Baskil bir değişim için sabırsızlanıyor, Allah’ın izniyle 9 gün sonra Baskil’e şefkat elleri, dürüstlük, temizlik ve adalet gelecek” dedi.

 

 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Tuncer Turus’un Baskil’de tek bir çukur dahi bırakmayacağını söyleyerek yerel seçimler için destek istedi. Işıkver, “Daha 2019 seçimlerinde ne söylediğim dün gibi kulaklarımda Baskil’de yol yok, Baskil’de Elazığ’a bağlayan yol yine akamete uğradı, yine yapılmadı. Şehir ve ilçe merkezinde yürüyecek durumda değiliz, istihdama dair çok önemli problemler var çünkü Milliyetçi Ülkücü Hareketin üretken belediyecilik vizyonunda insana dokunmak, yoksula sarılmak var, darda olana acil yardım var, merhametli olmak, kuşatıcı olmak var dolayısıyla Baskil’de sosyal belediyecilik anlamında da ciddi eksikler var. Tuncer Başkan gelecek şehir ve ilçe merkezinde siz bir tane çukur bile göremeyeceksiniz. Bende ulaştırma komisyonu üyesi olarak TBMM’de Milliyetçi Hareket Partisi’ni temsilen Turizm, Bayındırlık İmar ve Ulaştırma Komisyon üyesi olarak Baskil’i Elazığ’a bağlayan yolu duble yol yapmaya sizlerin huzurunda söz veriyorum” dedi.