Nazırlı Hız Kesmiyor

featured

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı seçim çalışmaları kapsamında Sivrice ve Alacakaya İlçelerindeydi.

Ziyaretlerine Sivrice Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Sivrice Belediye Başkan Adayı Fethi Atagün ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Nazırlı yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Nazırlı konuşmasında; Cumhurbaşkanımızın dizinin dibinde yetişmiş bir siyasetçi olarak 20 senesini bu davaya vermiş bir kardeşiniz olarak verilen bu mücadelenin bir neferi oldum.

Bu mücadele içerisinde Rahmetli Erbakan Hocamıza zulmedenler şimdi ise ona hak veriyor, ne kadar haklıymış diyorlar.

“RECEP TAYYİ ERDOĞAN GAZZE’YE OLAN HASSASİYETİNİN SADAKASINI VERSE HEPSİNE YETER”

Cumhurbaşkanımıza Gazze ile ilgili türlü türlü iftiralar atıyorlar. Meclis konuşmamda belirttiğim gibi Cumhurbaşkanımızın Gazze’ye Filistin’e olan hassasiyetinin sadakası bunların hepsine yeter.” ifadelerine yer verdi.

“BİZ BİTMEDİK BİTMEYECEĞİZ”

“Bundan on sene öncesine gittiğimiz de sizlere çıkıp deseydim ki Türkiye’de darbe olacak yüzlerce şehit vereceğiz, Dünyayı saran bir pandemi ülkemizi de saracak ticaret hanelerimizi iki yıl işletemeyeceğiz , yüz yılın felaketi ülkemizin başına gelecek 11 şehrimiz yerle yeksan olacak deseydim sonra da size Türkiye’nin hali ne olurdu diye sorsaydım her biriniz bana biterdik derdiniz ama görüyorsunuz Türkiye bitmedi bitmeyecek buradayız inşallah burada olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaretlerine Sivrice esnaf ziyaretleriyle devam eden Milletvekili Nazırlı vatandaşların sorun ve talepleri ile ilgilendi. Ziyaretlerine Alacakaya ilçesinde devam eden Milletvekili Nazırlı Alacakaya Belediye Başkan Adayı Başaran Yaşlı ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezinde bir araya gelip Alacakaya esnafıyla bir araya geldi.

Nazırlı’nın dur durak bilmeyen çalışma azmi ise vatandaşlar tarafından takdir topladı.

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile Palu/Baltaşı köyünde ki programa katılıp ziyaretlerine Palu Merkez ve Karakoçan ile devam edip gece saat 01.30 sularında programını sonlandırdı. Seyir halinde giderken Yazıkonak Beldesine uğrayan Nazırlı burada ki vatandaşlarla bir araya gelip ” Gecenin saat 2.00’ında çalışan teşkilat kaybetmeyecek inşallah.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazırlı Hız Kesmiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin