Elazığ’dan Dünyaya Doğaltaş Satıyoruz

featured

İrfan ARSLAN

Dünyanın Doğaltaş alanında önde gelen fuarlarından biri olan MARBLE İZMİR Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarına ilimizden 6 firma katılıyor.

17 Nisan’da açılan ve 20 Nisan’a kadar devam edecek olan Doğal Taş sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından olan MARBLE İZMİR Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarına dünya genelinden 1400’e yakın firma katılırken ilimizden 6 firma fuar alanında stant açarak ilimizdeki doğaltaş ve bununla yapılan ürünleri teşhir ediyorlar.

İzmir Gaziemir’de ki fuar alanında başlayan Marble Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarında ilimizi temsil eden Firmaların yetkilileri yaptıkları açıklamada şunları söylediler.

“Doğaltaş alanında dünyanın önde gelen fuarlarından birinde ilimizde çıkarılan ve üretimi yapılan ürünleri dünya ile buluşturuyoruz. Bilindiği gibi ilimizin mermer alanında çok önemli ve aranan bazı ürünleri var. Bu ürünlerimizin yanında yeni ürünlerimiz de buradaki fuarda sergileniyor. Hedefimiz ilimizi bu alanda ön sıralara çıkarmak. Sadece Elazığ Vişnesi ile değil diğer ürünlerimizle de dünya ülkeleri ile bağlantılar sağlayarak taşı katma değere dönüştürmek ve ihracat bağlantıları sağlamak.

Elazığ’da ki Mermer üreticileri olarak sadece İzmir’de ki fuara değil, bu sektörde dünyanın diğer ülkelerinde düzenlenen fuarlara da katılıyoruz. Bunun sonucunda gerçekten önemli bağlantılar kuruyoruz. Tabi ki bu bağlantılar sayesinde ilimizde çıkardığımız bu ürünleri ihraç ederek ilimize ve ülkemize ekonomik katkı sağlıyoruz. Bunun sonucunda hem ilimizde yeni iş alanlarının oluşması hem de ülkemize katkı sağlıyoruz. Burada ki fuar da ilimiz adına katılım sağlayan firmaların stantlarına büyük bir ilgi var. Yerli ve yabancı firmalar ve iş adamlarının ilgisi bizleri mutlu ediyor.

Bizler sadece burada kendi ürünlerimizi teşhir etmiyor, sektörde ki gelişimleri de takip ediyoruz. Talepleri belirliyor ve buna göre gelecekteki çalışmalarımıza yön veriyoruz. Sektörün dünya ile entegre olması bizlerin üretimi açısından da önem taşıyor. Elazığ’da ki Mermer üretimi yapan firmalar dünyada 60 ülkeye ihracat yapıyorlar.” Dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elazığ’dan Dünyaya Doğaltaş Satıyoruz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin