Asıl Provokatör Sizsiniz

featured

Elazığ Belediyesi dün yaşanan olaydan sonra yaptığı basın açıklamasında Doğukent Mahallesi’nde parkın yıkılmasına karşı çıkan vatandaşların bu tepkilerini bizim gibi haber yapan bazı basın yayın organlarını provokatör haber yapmakla itham etti.

Doğukent Mahallesinde yaşanan Park sökme olayının sosyal medya ve bazı yerel medya mecralarında yayınlanması üzerine bir açıklama yapma gereği duyan Elazığ Belediyesi’nin açıklamasında “Provokatif açıklama, haber ve paylaşımlara itibar edilmemesi” ifadelerine yer verildi.

Elazığ’da Haberkent Gazetesi olarak 30 yıldır vatandaşların mağduriyetini gündeme taşımakla görevliydik bu durum yayın yaptığımız süre zarfında böylede devam edecektir.

Gündeme gelen olaydaki video izlendiğinde de görüldüğü üzere vatandaşın tapulu malına park yapacaksınız. Vatandaş parasını isteyince parkı sökeceksiniz. Söküme karşı çıkan vatandaş ile karşı karşıya geleceksiniz. Bunu haberleştiren gazetecileri de provokatörlükle suçlayacaksınız. Yaşanan hadisenin üzerini örtme girişimleriniz boşunadır.

Doğukent Mahallesinde yaşanan olayları olduğu gibi haberleştiren gazetecileri provokatörlükle itham etmek basının haber yapma özgürlüğünü elinden alıp itibarsızlaştırmaktır. Bizim görevimiz halkımızdan saklanılmaya çalışılan ve kaçırılan doğruları, halkımıza anlatmak olmuştur. Plansız çalışmanın sonucunda kamuyu uğrattığınız zararın miktarını bu şehirde yaşayan her vatandaşın bilmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz.

Haberkent gazetesi olarak Elazığ Belediyesi yetkililerinin Halkımıza gerçekleri anlatmak yerine görevini yapan gazetecileri provokatörlükle suçlayan ithamlarını şiddetle kınıyor ve açıklamalarında kullandıkları üsluplarına dikkat edip Yerel basından özür dilemelerini bekliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Asıl Provokatör Sizsiniz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin