Ersöz: Sezonu İyi Bir Yerde Tamamladık

featured

İrfan ARSLAN

3. Lig 2. Grupta mücadele veren 23 Elazığ Futbol Kulübü Teknik Direktörü Samet Ersöz, sezon içinde yaşanan olumsuzluklara karşılık ligi iyi sayılacak bir yerde tamamladıklarını belirtti.

Sezona başlarken hedef olarak ilk sekizi belirlediklerini belirten Teknik Direktör Samet Ersöz, “Bilindiği gibi sezona Ender Çınar yönetiminde başlamıştık. Sonra hocamız ayrılınca ben göreve geldim. Sezon içinde özellikle 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem ile birlikte olumsuzluklar yaşadık. Devre arasında kadromuzda ki bazı önemli oyuncularımız takımdan ayrıldı. Buna karşılık biz genç ve gelecek vaat eden oyuncuları kadromuza takviye ettik. Sezon içinde oynadığımız tüm maçlarda rakiplerimiz karşısında ezilmeden mücadele verdik. Çok mücadele ettik ve bunun karşılığını belki sezona başlarken belirlediğimiz hedef olmasa da iyi bir yerde ve ligde kalarak sezonu tamamladık. Bunun için öncelikle Yöneticilerimize, sonra bu mücadeleyi veren futbolcularımıza ve teknik ekipteki arkadaşlarıma, kulübün personeline teşekkür ediyorum.” dedi.

DEĞERLENDİRME YAPACAĞIZ

Yeni sezon öncesi şu anda beklemede olduklarını belirten Samet Ersöz, “Yönetim Kurulumuz Başkanı Tuncay Kaymak ile önümüzdeki günlerde bir araya geleceğiz. Bazı değerlendirmeler yapacağız. Bu değerlendirmeler ışığında yeni sezonun planlamasını yapacağız. Ben bu kulüpte çalışmaya devam edeceğim mi, takımın hedefi ne olacak gibi soruların cevaplarını bu değerlendirmede alacağız. Bizim amacımız ve hedefimiz öncelikle bu şehrin çocuklarının takımımızda yer alması ve görev yapması. Bunları Türk Futboluna kazandırmak. İkincisi ise oluşturacağımız takım ile mücadele verdiğimiz ligde başarılı olmak. Bunları sağlamak adına çalışma yapıyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız Tuncay Kaymak ile yapacağımız toplantıda çıkacak sonuca göre gerekli adımları atacak, çalışmaları yapacağız.” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ersöz: Sezonu İyi Bir Yerde Tamamladık

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin