ŞAMPİYON, ORTAĞINA GALİBİYET ZEVKİNİ YAŞATMADI!

Süper Lig sıralamasının ilk iki ismi, Akyazı’da 3 puanı alabilmek için karşı karşıya geldiler. Süper Lig’in 25. haftasında uzun süredir liderlik koltuğunu bırakmayan Trabzonspor, şampiyon ortağı Konyaspor ile geçen akşam oynadığı maçla kozlarını paylaştı. Şampiyon ortağına galibiyet zevkini yaşatmadı.

Trabzonspor için en kritik maçlardan bir tanesiydi. Haftalardır 2. sıradaki yerini korumayı başaran Konyasporiçin de bu maç çok çok önemliydi. En zorlu maç olan ve final maçlarını aratmayan mücadelede Trabzonspor, 3 puanı rakibine kaptırmadı.

Trabzonspor, puan olarak açık ara ilerde olsa da iki zirve ortağının karşılaşması heyecanı daha da arttırdı. 9 puan farkı bulunan Konyaspor, farkı 6’ya düşürmeyi başaramadı.

Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluğun garanti ismi olarak görülen Trabzonspor, tribünde destekleyen 40 bin taraftarı ile adeta final maçı oynuyor havasındaydı.

Trabzonspor, Edin Visca’nın golleriyle Konyaspor’u çaresiz bırakarak şampiyonluğa daha da yaklaşmış oldu.

Galibiyet serisi bulunan Konyaspor, Trabzonspor maçında bu seriyi devam ettiremedi.Son dakikalarda Sokol Cikalleshi’nin attığı gol, 3 puanı almak için yeterli olmadı.

Trabzonspor ise 4’de 4 bulunan galibiyet serisini artıracak maçını ligin 26. haftasında Alanyaspor ile yapacak. Maçı kazanması halinde galibiyet serisini 5’e çıkarıp, farkı açmış olacak.

İlk 45 dakika Trabzonspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona eren maçta, yine Edin Visca’nın attığı gol ile sahadan 2-1 galip ayrılarak liderliğini korudu.

Süper Lig sezonunda final niteliğindeki maçta Konyaspor’u 2-1 yenen Trabzonspor, şampiyonluk yolundaki zorlu rakibini rahatlıkla atlatmış oldu.

Medical Park Stadyumu’ nda yapılan karşılaşmada ilk dakikalardan itibaren baskın oynamayan başlayan bordo mavililer, daha13. dakikada Edin Visca attığı golle skoru 1-0 yaptı.

Skoru 1/0 yapan golden sonra aranan ikici gol, ilk golün sahibi Visca’dan geldi.

Maçın 83. dakikasında maça çıkan Cikalleshi, ayağının tozuyla attığı gol sayesinde farkı 1’e indirse de sonrasında beraberlik için ikinci golü yakalayamadılar.

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca 2-1 skorla galibiyeti Trabzonspor aldı. Aldığı 3 puan ile süper Lig puanını 60’a çıkararak, en yakın rakibi Konyaspor’a 12 puan farkla liderlik koltuğundaki mücadelesini sağlamlaştırmış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ŞAMPİYON, ORTAĞINA GALİBİYET ZEVKİNİ YAŞATMADI!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin