YAŞAR KURŞUN

3GEN HOLDİNG ELAZIĞSPOR, HALA TAKIM OLAMAMIŞ!

Net konuşmayı severim, bu bazıların hoşuna gelir veya gelmez ama bildiğim yada gördüğümü olduğu gibi yazdım her zaman.

Şimdi, geçen sezonki, Elazığspor ile bu yılki 3Gen Holding Elazığspor arasında ligler başlamadan güzel şeyler olduğunu gördük.

Elazığspor yönetimi bu yıl önceden kendini kanıtlamış ve birçok takımı şampiyon yapmış, tecrübeli teknik direktör Selahaddin Dinçel ile anlaştı. Bu çok güzel bir gelişmedir. Çünkü gemi yürütüldüğü zaman önce kaptan bulunur. Elazığspor yönetimi de bunu hemen yapmıştı.

Selahaddin Dinçel hocamda, geçen sezon ki takıma eksik kalan yerlere gereken transferi yaptırdı. Yapılan transferler, sosyal medyada çok yankı buldu. Çok kaliteli futbolcular alındı ve “BU SENE O SENE” sloganı ile Şampiyonluk istedi,Elazığspor taraftarı… Nedense,

Elazığspor yönetimi hedefinin Şampiyonluk olduğunu net olarak söyleyemedi!

Ama spor tarihine baktığımız zaman, Hedefini mutlaka belirten takımlar başarılı olmuştur herzaman.

Hazırlık maçlarında fazla başarılı sonuçlar alamayan 3Gen Holding Elazığspor, liglerin başlamasını sabırsızlıkla beklediler.

Ve deplasmanda ilk lig maçında, Amasya F.K ile karşı karşıya geldi. TFF 3.lig 2.Grubun zayıf ekibi ile 0-0 berabere kalan Bordo/Beyazlılar sahada pekte etkili olamadılar. Ben o zaman tek bir sosyal medya hesabım olan, İnstgram’dan ilk maçta Elazığspor ‘un galip gelmesini ve ilk başlangıç çok önemlidir diye yazmıştım.

1 puana sevinemedim açıkça!

Tabi bazı arkadaşlar bu 1 puana deplasmandan alındığı için sevinmişti. Ben oynan oyuna sevinemedim. Amasya FK maçında, oyun kuramayan,

kanatları iyi kullanamayan 3Gen Holding Elazığspor’un oyunundan memnun kalmadım.

TFF 3.lig 2.Grupta ikinci hafta kendi evinde o kadarda iddialı olmayan Rize temsilcisi Pazarspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda atılan gol ile ilk mağlubiyeti tattır’dı

Elazığspor’a Pazarspor!

3Gen Holding Elazığspor, Amasya F.K müsabakasında olduğu gibi hala oyun kurmayı beceremiyordular!

Takıma yeni transfer olmuş ve çok şey beklenen Cengizhan sanki sahada yürüyor ve 1 metreden gol atamıyor’du maalesef!

3Gen Holding Elazığspor futbolcuları tesislerde döner ekmek keyfi yapmayı, antrenmanda fotojenik pozlar verip, İnstgramda story atmaya devam ettikleri kadar sahada gol atmak için gayret göstermeleri olsaydı bu takım kendi evinde, Pazarspora mağlup olmazdı.

3Gen Holding Elazığspor üçüncü hafta deplasmanda, Manisa temsilcisi Turgutluspor ile karşılaştılar.

Elazığspor, Amasya F.K, Pazarspor ve Turgutluspor maçlarında yine oyun kuramıyor ve şişirme toplar ile orta sahayı geçemiyordu!

Turgutluspor müsabakasında ikinci yarıda penaltıdan atılan gol ile gelen galibiyeti koruyamadı ve 3Gen Holding Elazığspor 90.dakikada filelere giden gole engel olamadı 1 puan ile sahadan ayrıldılar.

Şimdi üç haftalık periyotta, 3Gen Holding Elazığspor ‘un hala takım olamadığını gördük!

TFF 3.lig 2.Grupta bu sezon elini kolunu sallayarak 1. olarak Şampiyon olacak takım bence Karşıyaka. Taraftarı ve yapmış olduğu Adem yıldız Yasin Ozan ve Cenk Ahmet gibi yıldız transferler ile oynadığı 3 müsabakayı  kazanarak 9 puan ile ligin zirvesine yerleştiler.

3Gen Holding Elazığspor ‘un zorla berabere kaldığı, Amasya F.K ‘nü Karşıyaka 5-1 gibi farklı skorla mağlup etmesi ve deplasmanda Pazarsporu 1-0 mağlup etmesi takım olduklarını çok iyi gösteriyordu.

Birde, Karşıyaka spor yönetimi her maçtan sonra alınan galibiyetin primlerini hemen ödüyor. Tabi aldığı mağlubiyetlere de cezasını veriyor.

Doğruya doğru, Elazığspor ile Karşıyaka sporu karşılaştıracak olursak,Karşıyaka tam bir kulüp olmuş,3Gen Holding Elazığspor  ise hala kulüp olamamış gakgom!

TFF 3.lig 2.Grupta üç haftayı geride bıraktık ve aldığı iki beraberlik ve bir mağlubiyet ile 2 puan ile 12. sıraya  yerleşti, 3Gen Holding Elazığspor!

Peki bu takımı kim kurtaracağını düşünürken aklıma çok anlamlı ve komik bir Kayserili fıkrası geldi. Hem stresten hemde fıkrada adı geçen, Kayserili Kemal gibi bir adama ihtiyacı var Elazığspor’un.

Kayseri’de yaşlı bir adam yaşardı…

patates ekimi için bahçeyi bellemesi

gerekiyordu , lakin bu çok zor bir işti..

Tek oğlu olan Kemal ona yardım edebilirdi

ama oda hapisteydi. Yaşlı adam oğluna bir mektup yazarak

sorununu açıkladı..

Sevigili Kemal,

Patates bahçemi belleyemeyeceğimden

kendimi çok kötü hissediyorum. Bahçeyi

kazmak için oldukça yaşlanmış sayılırım.

Burada olsan bütün derdim bitecekti.

Biliyorum ki sen bahçeyi benim için

hallederdin.

Sevgiler Baban..

Birkaç gün sonra oğlundan bir mektup alır.

Babacığım,

Allah aşkına bahçeyi kazma. Ben oraya

cesetleri gömmüştüm.

Sevgiler Kemal

Ertesi gün sabaha karşı polisler,

jandarmalar

çıkagelir ve tüm sahayı kazar lakin hiçbir

cesede rastlamazlar.

Yaşlı adamdan özür

dileyerek giderler. Aynı gün yaşlı adam

oğlundan bir mektup daha alır.

Babacığım,

Şimdi patatesleri ekebilirsin. Bu şartlarda

yapabileceğimin en iyisini yaptım.

Sevgiler Kemal

Saygılarımla…

3GEN HOLDİNG ELAZIĞSPOR, HALA TAKIM OLAMAMIŞ!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin