SELÇUK ARSLAN

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA KRİTİK 3 PUAN

Ligin son düzlüğüne, puan kaybının telafisi olmadığı kritik haftalara geldik. Stres yaşamadan direk üst lige çıkmak için rakiplerimizin kırılgan olduğu bu haftalarda puan kaybetmememiz gerekiyor.

Sezonun 24. haftası tam da bahsettiğimiz gibi geçti. Tüm rakiplerimiz puan kaybetmişti. Kazanıp avantajı elimize geçirmemiz gerekiyordu. Anadolu üniversitesi maçına son haftaların alışkanlığı olan erken gol yeme hastalığıyla başladık. Dakikalar 22 yi gösterdiğinde golü kalemizde görmüştük. Maçları çevirmeye her ne kadar alışık olsak da sürekli bu baskıyı ve stresi saha içinde hissetmek istediğimiz oyunu sahaya yansıtmamıza engel oluyor. Oyuncular panikle gol arıyor ve arkada risk alıyorlar. Bu duruma acilen çözüm üretmemiz gerekiyor. Yediğimiz golle soyunma odasına 1-0 geride girdik.

İkinci yarı başında yapılan değişikliklerle rakip sahada baskımızı iyice arttırdık. 68 de Mikail güzel bir golle durumu 1-1 e getirdi. Son dakikaya kadar golü bulamayan temsilcimizde 90+8 de Beykan sahneye çıkarak altın değerindeki 3 puanı getiren golü attı. Eğer sezon sonu şampiyonluk gelecekse bu gol en değerli gol olacaktır.

Kalan maçları kazasız atlatabilmemiz için öncelikle maç başlarında yediğimiz gollere çözüm bulmalıyız. Her maça bir sıfır iki sıfır geride başlamak hem mental hem de fiziksel yorgunluğumuzu ikiye katlıyor. Oyun kontrolünü elimizde tutarak 90 dakika taktik disiplinden kopmadan maçları tamamlamalıyız.

Haftayı 42 puanla 3. sırada tamamlayan Gakgoş haftanın en karlı takımı oldu. Lider Batman Petrol Sporla puan farkını 4 de düşürdük. Nefesimizi enselerinde hissetmeye başladılar. Bu baskıyla hata yapacaklardır. Yakaladığımız hava ile şampiyonluğun en büyük adayıyız. İkinci Turgutluspor maç fazlasıyla 1 puan üzerimizde. Puan tablosunda ipler elimizde. Kalan son 6 maçı aldığımız taktirde özlediğimiz hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşacağımıza inancım tam.

Pazar günü evimizle 1954 Kelkit’i konuk edeceğiz. Rakibimiz playoff hattının 1 puan gerisinde kazanmak ve puan alabilmek için yapabilecekleri her şeyi yapacaklardır. Ligde hedefi olan takımlar her zaman sıkıntı yaratır.  Bu maçta her zaman olduğu gibi taraftara büyük iş düşüyor. Taraftarımızın desteği ile haftayı kayıpsız kapatıp şampiyonluk yürüyüşüne devam etmeliyiz.

Diğer temsilcimiz 23 Elazığ FK’nın düşme hattındaki sıkıntılı durumu devam ediyor. Son maçta evinde bir puana razı olan 23 Elazığ FK 20 puanla 14. sırada yer alıyor. Acilen 3 puan alıp düşme hattının üstüne çıkması gerekiyor. Alanya Kestel deplasmanına gidecek olan temsilcimiz 3 puan parolasıyla maça çıkacak. Bu kritik haftada her iki temsilcimizi de başarılar diliyorum.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA KRİTİK 3 PUAN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin