SELÇUK ARSLAN

GÜZEL OYUN +3 PUAN

Geçen hafta ki sonuç ve saha dışı olaylardan dolayı keyfimiz kaçmıştı. Hafta boyu siyasiler olsun şehrin önde gelenleri olsun bu nahoş duruma gerekli tepkiyi gösterdi. Şimdilik sular durulmuş görünse de yapılanları unutmadığımızı bilsinler.

Gergin geçen haftadan sonra evimizde lider Efeler 09 Spor’u ağırladık. Efeler Elazığ’a geldiğinde lider ve deplasmanda namağlup unvanlarına sahipti. Bu durumun bilincinde olan teknik ekibimiz gerekli analizleri yaparak maça hazırlandı.

Sahaya Hakan, Burak, Berşan, Metin, Mesut, Mert, Burhan, Mikail, Beykan, Çağrı ve Bahattin on biri ile çıktık. İlk düdükle birlikte Efeler 09 önde baskı yapmaya başladı. Baskılı oyunlarının karşılığını 4. dakikada kazandıkları penaltıyla aldılar. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Burak penaltıyı kaçırdı. İlk 20 dakika da topun kontrolünü rakibe versek de rakibin baskısını kırarak oyuna ortak olduk. Kazandığımız topları ayağa oynayarak rakip sahada boşluklar aradık. Sağlı sollu ataklara Beykan’ın ve Çağrı’nın etkili oyunları eklenince gol pozisyonlarını bulduk. 25. dakikada ceza alanı sağ çaprazın da topla buluşan Çağrı düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. İkinci yarı oyun düzenini bozmadan baskımız devam etti. Bir golümüz ofsaytta takıldı. Pozisyonun tekrarını izlediğimizde golün ofsayt olmadığı da gördük. Deplasmanda oynadığı 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alan iyi bir takıma karşı ilk 20 dakika hariç pozisyon bile vermedik. 90 dakika sonunda iyi oyunumuzun karşılığı olarak 3 puanı hanemize yazdırdık.

Geçen haftalarda yazdığım gibi istikrar oyunu geliştiriyor ve her geçen maç daha iyi sonuçlar almamızı sağlıyor. Son iki sezonda takımı bu kadar derli toplu görememiştik. Oyun anlayışı haricinde futbolcuların kondisyonlarındaki artış sahaya yansıttıkları enerji gözle görünür şekilde arttı. Bu konudaki övgüyü Bülent Hoca ve teknik ekibi hak ediyor.

Maçın hakemine değinmeden geçmek istemiyorum. Maç boyunca tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı. Oyuncularımıza gösterilen kartlar mantık sınırlarını zorladı. Olası bir puan kaybında tek sorumlu maçın hakemi olurdu.

Bu galibiyetle 8. sıraya yükseldik. Haftaya son sıradaki Bulvarspordeplasmanına konuk olacağız. Alacağımız 3 puanla play off hattına yükselmek kısa vadede ki ilk hedefimiz olacak. Kazandığımız özgüvenle maçtan mutlu ayrılacağımıza inancım tam. Desteğe devam ederek takımın arkasında durmalıyız.

Diğer temsilcimiz 23 Elazığ’ın kötü gidişatı maalesef devam ediyor. 1-0 öne geçtiğimiz maçta ikinci yarı yediğimiz 3 golle mağlup olduk. Düşme hattına attığımız demiri alıp yola devam etmek için puanları toplamamız gerekiyor. Saygılarımla…

 

GÜZEL OYUN +3 PUAN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin