SELÇUK ARSLAN

SAHİPSİZ ELAZIĞ

Son 3 maç 3 mağlubiyet alıyoruz. Sadece 1 gol atıyoruz ve bu 3 maçın ikisini evimizde oynuyoruz. Haftalardır yazıyorum yaşadığımız rezilliğin ana sebebi yönetim. Kalitesi bu kadar düşük ligde içerde dışarda herkese yeniliyoruz. Tepkilere bakıyorum, yok hakem penaltıyı vermemiş yok kötü yönetmiş maçı felan filan. Arkadaş size sormazlar mı takım ne oynuyor kazanmak için ne yapıyor? Ben cevaplayayım kesinlikle hiçbir şey oynamıyoruz takım mücadele etmiyor. Tamam diyelim bu maçı hakem hatasından verdik ya önceki maç ya diğeri kendimizi kandırmayalım. Olanı olduğu gibi söylemek gerekiyor berbat bir yönetim hatta yönetim var mı onu da bilmiyorum çünkü böyle kulüp yönetilmez.

Evimizde küme düşme hattında olan Edirnespor’la karşılaştık. Maça hemen hemen bir önceki haftaki kadroyla çıktık. Hoca yenilmelere doyamamış ki kadro değiştirmeye gerek duymuyor. Hoca maça ne taktik ne mental olarak takımı hazırlamamış. Bu o kadar belli oluyor ki kimsenin ne oynadığı ne yaptığı anlaşılmıyor. Ayağa oynayıp organize atak mı yapmak istiyoruz, uzun topla mı çıkmak istiyoruz yoksa kanattan mı atak yapacağız inanın sahada ki futbolcular dahil bunu kimse bilmiyor. 90 dakika boyunca çok kötü oynadık. Düşme hattından kurtulmaya çalışan rakibimizi istediği gibi oynattık. Maç sonu rakip futbolculara sorsak rahat oynadık deplasman da güle oynaya kazandık derler. Dua edelim rakip çok net pozisyonları kaçırdı yoksa 5’lik olurduk. Gerçi 5’lik olsak da değişen bir şey olmazdı. 3 maymunu oynamaya devam ederlerdi. Hani her hangi bir tepki gösteren var mı taraftar suskun belediye suskun siyasiler suskun kimse bedel ödemeyecek mi sahibin yok Elazığ’ım sahibin yok Gakgoş’um.

Müsabakanın taktiksel olarak yorumlanacak tarafı yok. Belli ki bu rezil futbol anlayışla ligi bitireceğiz. 30 puanla 11. sıradayız rakibimiz 23 puanla 7 puan gerimizde düşme hattında. Bu maçı evinde oynuyorsun yenersen iyice rahatlayacaksın kazanmak için saha çıkarsın (Kesinlikle kazanmak için hiçbir şey yapmadık).Kazanamıyorsan da kesinlikle kaybetmeyeceksin ve puan farkını koruyacaksın. Biz bu maçta sadece 3 puan kaybetmedik. Düşme hattıyla aramızdaki puan farkını da 4 puana indirdik. Eğer mağlubiyet serimiz devam ederse 2-3 haftaya küme düşme hattına gireriz. Açık açık söylemek gerekirse bu hafta ki gibi oynarsak bırakın 3. ligi bölgesel amatör ligde bile galibiyet alamayız.

Geçen haftalarda hocayı oyuncu tercihlerinde eleştirdim. Bir kez daha sormak istiyorum Alaettin hocam ne zaman bitecek Mesut ısrarın bizim göremediğimiz ne verim alıyorsun ayakta zor duran futbolcudan. Başka bir durum varsa çık açıkla bizde bilelim her hafta her hafta bu eziyeti çekmeyelim.

Haftaya zorlu Nevşehir deplasmanına gideceğiz. İnşallah toparlanmış olarak maça çıkabiliriz. Maalesef ki işimiz inşallah maşallaha kaldı…

SAHİPSİZ ELAZIĞ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin